vikki, спасибо тебе большое за фото и интересный рассказ! Мне очень понравилось! mashylja, дуже вразили фото, така краса неймовірна!!! І ми завдяки твоїй розповіді трошки там побували й наблизилися до прекрасного! Дякую!!!
Цитата (Іринка)
я в сірій курточці з капюшоном, в мене темне волосся і зелена приколка - видно зразу
знайшла тепер чекаємо фото від тебе з детальним описом й позитивними емоціями від подорожі
Ох, дівчата, сподіваюсь, ви всі ще не раз подивитись світ та побуваєте в дивовижних місцях! І ми теж!
mashylja, так интересно! Теперь и я хочу в такую поездку. А ты с кем ездила? Ну кроме группы, был кто-то знакомый? Іринка, я тоже жду твоих фото и рассказа только похудеешь а проклятый нюх обнаружит запах свежих печенюх
mashylja, дуже гарні фотки а в таку паломницьку поїздку кожен може записатися чи треба знайомства? Це треба через комісію записуватися чи можна по інету тур знайти такий? Іринка, чекаю твоїх фоток з нетерпінням так цікаво. що ви разом зустрілися, самі того не знаючи оце збіг, значить вам треба обов"язково зустрітися познайомитися на дальніші подорожі
mashylja, фото просто замечательные!!! Рим-моя мечта !
juli_its_me, дякую
Цитата (Vovk)
а в таку паломницьку поїздку кожен може записатися чи треба знайомства? Це треба через комісію записуватися чи можна по інету тур знайти такий?
Vovk, може кожен записатися я шукала по інтернету..я знала,що цієї зими буде Рим, тому шукала (писала в гуглі "Тезе Рим програма" чи щось на подобі,вже точно не пам"ятаю) .. на зиму 2013-2014 буде Страсбург (Франція),то з вересня можна буде шукати і взнавати Роше, Одяг, Косметика
mashylja, спасибо за фото Благодаря тебе мы тоже увидели частичку Европы Я тоже мечтаю поехать в Италию,а особенно сильно хочу побывать в Венеции Одно только название"Город на воде" в моем воображении рисует прекраснейшие картины
mashylja, спасибо за фото Благодаря тебе мы тоже увидели частичку Европы Я тоже мечтаю поехать в Италию,а особенно сильно хочу побывать в Венеции Одно только название"Город на воде" в моем воображении рисует прекраснейшие картины
Як і обіцяла, розказую і показую мою новорічну подорож)) Маршрут: Марібор (Словенія) - Венеція - Падуя - Феррара - Рим (5 днів) - Перуджа - Ассізі - Піза - Флоренція - Братіслава
Це була зустріч християнської молоді, яку кожного року організовують монахи з с.Тезе у Франції, кодова назва "зимове Тезе")) Виїжджали зі Львова в -12 морозу, а приїхали в Рим в +18 тепла, так що мали літні канікули посеред зими Протягом маршруту було 2 ночівлі в Венеції і Флоренції (готелі 4*, просто супер ), в Римі ми жили в сім"ї, хоча більшості людей з нашого автобусу пощастило менше - вони спали в монастирі на підлозі(( На жаль, в поїздках в зимове Тезе наперед ніхто не знає, де і як буде поселений, але така специфіка(( Їхали українським автобусом з українськими водіями. Так от, польські автобуси і водії в цьому відношенні кращі(( Але це по великому рахунку дрібниці)) Загалом подорож була супер, море вражень, цікаві міста, приємна атмосфера Я би вже знов десь їхала - люблю я ту справу
Через особливості маршруту в більшості міст ми були після обіду, тому більшість фоток - вечірні, але враження від міст все одно дуже приємні.
Моменти, які найбільше запам"ятались: 1. Служба в Ватикані з Папою Римським. Уявіть собі, 40 тисяч людей з запаленими свічками співають разом. Здавалось би, що тут такого, але атмосфера була така, що аж мурашки по шкірі....
2. Шок водія римського автобуса, коли туда напакувалися під зав"язку українці в вишиванках і почали колядувати (це ми їхали на українську службу в церкву Св.Софії) mashylja, ти з нами часом не їхала?
3. Наш новий рік на морі Ми собі зібрались 31 грудня і вирішили відсвяткувати Новий рік по часу островів Океанії на березі моря Це було неймовірно - походити босими ногами по прибою 31 грудня і випити шампанського на пляжі
Ну а тепер трохи фоток)) перепрошую за якість, на жаль, мій фотік з кожною поїздкою фоткає все гірше, мрію про дзеркалку
Вечірня Венеція
Тут важко зустріти італійців, вам постійно намагаються щось продати і кругом вода
Мрійте обережно, мрії мають здатність здійснюватись...
Іринка, как красиво!!! Мне кажется,что иногда вечерние горда красивее дневних-подсветка какого-то волшебства придает код QER768 - скидка 5% при любом заказе IHerb