Еленчик, дякую! я теж так думаю вечірні фото зазвичай романтичніші і на них міста часто здаються мрією а на денних фото видно купи сміття, обшарпані будинки і всяке таке( Мрійте обережно, мрії мають здатність здійснюватись...
Сообщение отредактировал Іринка - Субота, 02.02.2013, 21:47
Іринка, Боже, яка краса!!! Особливо мені сподобалась Венеція! Здається, що це таке романтичне і дивовижне місце А тобі де найбільше сподобалось, Іриночко? Дякую, що поділилася з нами своїми враженнями і фото!
Viva, Алисия, дякую дівчатка але це ще не все, далі буде ;)
найбільше сподобались мені Падуя і Перуджа - затишні і спокійні міста, де по вулицях ходять італійці, на відміну від Риму, Венеції і Флоренції а ще в Перуджі є гори (моя слабість) і міні-метро)) Мрійте обережно, мрії мають здатність здійснюватись...
Сообщение отредактировал Іринка - Субота, 02.02.2013, 21:48
Еленчик, там є 8 відкидних кріселок ну і стоячі місця, цей вагончик без водія, їздить по колу, на кінцевій він стає на тупікову рельсу, рельса крутиться, розвертає вагончик на другу колію і він їде назад, а ще ми зауважили, що коли менше народу, то вони їдуть повільніше, а коли більше - то швидше, майже як на американських гірках виходить)) Мрійте обережно, мрії мають здатність здійснюватись...
Шок водія римського автобуса, коли туда напакувалися під зав"язку українці в вишиванках і почали колядувати (це ми їхали на українську службу в церкву Св.Софії) mashylja, ти з нами часом не їхала?
неа,ми тоді не були
Цитата (Іринка)
це все задоволення коштувало 320 євро
+ віза 35
Іринка Флоренцію вже показала,то я ще з Будапешту кілька фото закину
Будапешт
Після 15 градусів тепла Риму в Будапешт,в якому було тоді мінус кілька градусів Розбалувала нас Італія померзли ближче додому
Парламент
Сендзішув-Малопольський, Польща
Тут вже не такі яскраві фото
Костел Капуцинів. Орден Братів Менших Капуцинів — римо-католицький чернечий орден, заснований у 1525-му міноритом Бассі в Урбіно, затверджений у 1528-му папою Климентом VII і в 1529-му отримав надзвичайно суворий статут. Капуцини є реформованими францисканцями та названі за те, що вони почали носити загострені каптури (італ. cappucio) на честь і на манеру Святого Франциска.
Монахи прийняли нас дуже гостинно. Зробили екскурсію, розказали про свій чин. Відправили маленьку службу на українській! мові (поляки!! ми були надзвичайно приємно здивовані ) Зробили чаювання з солодощами