Сакура, таку поїздку організовують кожної зими,але в різні країни..на наступну зиму 5 днів буде У Страсбурзі (Франція) ну і які там точні маршрути,то вже під вересень буде ясно...ще може бути літня поїздка, тиждень з якої в с. Тезе (Франція)
Цитата (Сакура)
mashylja, а виза если не секрет сколько обошлась? и какие есть нюансы по ее открытию , а то я в этих делах далека
Сакура, віза стандартно 35 євро...Візи нам відкривали організатори,ми просто подавали їм необхідні документи (пакет документів може відрізнятися від того в яку країну їхати)...але в такі поїздки їх відкривають безпроблем, за 7 робочих днів
Цитата (Viva)
я туда не вхожу
Viva, та це немає різниці до якої церкви ти ходиш, просто така комісія існує при греко-католицькій... до речі, бачили дуже багато православних монахів та священників в Римі...тобто не тільки католики туди їздять
mashylja, Гєник колись нас возив в дуже довгу і дуже класну подорож, він найкращий водій, з яким я коли-небудь їздила, кращого напевно не придумаєш ми дуже хотіли, щоб він нас віз, але цього разу не склалося, але ми зустріли його в Римі, коли виїжджали, і він віз якраз українську групу Мрійте обережно, мрії мають здатність здійснюватись...
mashylja, Гєник колись нас возив в дуже довгу і дуже класну подорож, він найкращий водій, з яким я коли-небудь їздила, кращого напевно не придумаєш ми дуже хотіли, щоб він нас віз, але цього разу не склалося, але ми зустріли його в Римі, коли виїжджали, і він віз якраз українську групу
Іринка, ого, клас
Добавлено (27.01.2013, 09:24) --------------------------------------------- І так - Рим - просто вічне місто...неймовірне,я його полюбила за тих 6 днів настільки
Знайшла влучне відео
Рим
Звичайно, після наших заметіль і -15 в Італію,в якій тоді +15 було це не просто зміна клімату
Колізей
Мандаринки))) в них вони ростуть просто-напросто на вулицях,як в нас каштани я була в шоці) ну і лимони,пальми
Фонтан Треві - моя ще одна мрія..читала про нього давно і хотіла побувати Найбільший фонтан у Римі, заввишки майже 30 м в стилі бароко
Ватикан- Резиденція Папи Римського, територія Святійшого Престолу (Престолу Святого Петра), центрального органу Католицької Церкви. Найменша у світі незалежна держава.
Зустріч Папи Римського Бенедикта XVI з паломниками
Родзинка поїздки
- Тірренське море - частина Середземного моря між островами Корсика і Сардинія та Італією..
Не жалію ні капельки,що поїхала Фото, звичайно, не передадуть усього того ,що відбувалося насправді, хоч частинку
там, де Фонтан Треві, в лівій нижній частині я в сірій курточці з капюшоном, в мене темне волосся і зелена приколка - видно зразу Мрійте обережно, мрії мають здатність здійснюватись...