Відень я би сказала - найчистіше місто з усієї Європи. Наш хостел, скромний на вигляд,але вся начинка всередині) Хостели побудовані лише 1,5 року,тому там все новеньке: і ремонти,і меблі, повністю вся техніка, сантехніка (підвісні туалети і умивальники аааа мрію про такі ). Номер складається з величезної прихожої, спальні,ванної,кухні, в деяких були і вітальні..Вид з вікна на гори мммм краса...повітрячко чисте-чисте. Одним словом затишні номери...Нашим студентам лиш про такі мріяти залишається...нажаль
Різдвяна ярмарка
Головна ратуша
Венеція
Вона мене просто покорила До речі, недавно показували по всіх новинах,що її затопило і т.д. Гід,який проживає там вже більше 10 років, нам розказував, що для Венеції 50-60 потопів в рік це норма. Вода піднімається буквально на годинку- дві і спадає....А в новинах мусять щось показувати,інакше людям не буде ,що дивитися
vikki, очень класные фото , пингвинчики такие милые , а также фото где видно горы Иорданни всегда мечтала там побывать увидеть Петру но финансы не позволяют
Добавлено (26.01.2013, 17:25) --------------------------------------------- mashylja, очень впичатлилы твои фото , такая красотища
mashylja, фото просто супер! А расскажи пожалуйста, что за тур был? Сколько дней, какие страны, были ли ночные переезды? Или вы сами на машине ездили? только похудеешь а проклятый нюх обнаружит запах свежих печенюх
Claire, паломницький тур до Риму,який розбавили іншими країнами. Тривала поїздка з 24.12.12- 04.01.13 - 12 днів Мені так сподобалося,я під великим враженням
Сендзішув-Малопольський (Польща)- Відень (ночівля в хостелі+харчування) - Венеція - Рим (28.12.12-02.01.13, поселення в сім"ї, харчування на протязі цих днів) - Флоренція - Будапешт
Були нічні переїзди,без них ніяк,але автобус у нас був польський новий,комфортабельний і шофери поляки (різниця відчувається зразу,після того як їздила з нашими ), тому все було класно...Люди дуже доброзичливі і веселі ...Не знаю,можливо я себе почувала як у "своїй тарілці" через те,що дуже люблю десь їхати, куди б це не було Були екскурсії, одним словом дуже цікаво Вартість автобусного туру- 230 євро + віза..це була найдешевша поїздка,ми багато наших українців в Римі зустрічали,то їхні поїздочки ,бувало і з коротшою програмою починалась ціна від 310 євро
Я вважаю,що для того,хто хоче побачити світ, тури такого плану в самий раз. Звичайно,якщо відпочити хочеться, то потрібно обирати з готелями на кожну ніч і в літній час, до моря ближче... На мій бюджет,така поїздка просто є шикарною, я дуже задоволена
До речі, наша форумчанка,Іринка, також їздила в таку поїздочку,але в неї була цікавіша і насиченіша програма ...такщо чекаємо і від неї фото та розповідь
До речі, наша форумчанка,Іринка, також їздила в таку поїздочку,але в неї була цікавіша і насиченіша програма ...такщо чекаємо і від неї фото та розповідь
всьо буде, от тільки фотки позбираю
Цитата (mashylja)
шофери поляки
mashylja, в вас часом не пан Гєник водієм був? і білий автобус з зеленим написом Poloniny? Мрійте обережно, мрії мають здатність здійснюватись...
Сакура, шукали в інтернеті оголошення,бо їхати вирішили вкінці листопада,коли вже всі місця давно зайняті..... на такі поїздки треба записуватися в вересні, бо дуже швидко люди бронюють місця, ле нам пощастило і ми знайшли людей,які організовували додатковий автобус Роше, Одяг, Косметика
Сообщение отредактировал mashylja - Неділя, 27.01.2013, 00:45
mashylja, очень впечатляющие фото. Вы молодцы! Тоже интересно,от какой вы ездили фирмы?(Вам ,конечно,до Европы рукой подать,а нам через всю Украину топать )
mashylja, очень впечатляющие фото. Вы молодцы! Тоже интересно,от какой вы ездили фирмы?
Viva, дякую здебільшого такі тури організовують молодіжні комісії УГКЦ, тому через них ми і шукали поїздку, правда в інших містах,бо в моєму на той час вже всі автобуси були зайняті
Цитата (Viva)
(Вам ,конечно,до Европы рукой подать,а нам через всю Украину топать )
Viva, до речі, ми їхали зі Львову,то до кордону близько години Роше, Одяг, Косметика
Сообщение отредактировал mashylja - Неділя, 27.01.2013, 00:57
здебільшого такі тури організовують молодіжні комісії УГКЦ
а что это я о таком впервые слышу mashylja, ты меня канечно ценой убила , я думала ах заграница это наверное дорого , а тут уже сижу и думаю кого бы это с собой подбить на поездку (самой страшно ехать ) они же круглый год есть ?