Кинофильмы
| |
Anita | Дата: П`ятниця, 06.04.2012, 23:05 | Сообщение # 406 |
компания arnita ©
| Quote (Elena) И еще хочу сказать про один сериал, смотрела в прошлом году - "Неизвестные лица" (Persons Unknown). Девочки, очень рекомендую, кто любит психологические триллеры - весьма и весьма достойный сериал! Мне отчасти сериал напомнил Кубы, есть в нем что-то такое. Из сериалов еще могу порекомендовать - Американская история ужасов. Мне понравился, жду второй сезон. В детективном жанре - Новый день, один сезон, причем скорее окончен, хотя, конечно, могли и продолжать.
Ну, и каюсь - из-за работы уже 2й день не могу посмотреть начало Игры Престолов-2 Подразните меня - кто уже насладился?
|
|
|
|
Мариам | Дата: П`ятниця, 06.04.2012, 23:17 | Сообщение # 407 |
Мечта
Награды: 2
Статус:
| На Титаник в 3Д кто-то ходил? Как оно? А то подружка зовет молодость вспомнить..
|
|
|
|
Еленчик | Дата: П`ятниця, 06.04.2012, 23:18 | Сообщение # 408 |
Шальная Админша
| Мариам, меня на него не заманишь- я Ди Каприо не люблю
код QER768 - скидка 5% при любом заказе IHerb
Карта Brocard на 20% скидки 2060031919984
|
|
|
|
Мариам | Дата: П`ятниця, 06.04.2012, 23:20 | Сообщение # 409 |
Мечта
Награды: 2
Статус:
| Quote (Еленчик) меня на него не заманишь- я Ди Каприо не люблю Еленчик, а у меня от 3Д глаза болят и как представлю, что на украинском будет - сразу охота отпадает
|
|
|
|
Amy | Дата: Неділя, 08.04.2012, 02:48 | Сообщение # 410 |
Ангел
Награды: 0
Статус:
| Quote (Anita) Из сериалов еще могу порекомендовать - Американская история ужасов. Мне понравился, жду второй сезон. Перша половина сезону дуже класна, я щотижня з нетерпінням чекала четверга, щоб зранку подивитися серію. А от друга половина і фінал...... Намутили вони там лишнього! Хоча теж чекаю другий сезон))))
Quote (Anita) Ну, и каюсь - из-за работы уже 2й день не могу посмотреть начало Игры Престолов-2 Подразните меня - кто уже насладился? Подразню я тебе трохи. Я вже дві серії подивилася (добрі люди - підписники каналу НВО злили в нет другу серію ще в вівторок чи в середу). Коронна заставочка бере за душу, там тепер з"явився Пайк (острів, на якому стоїть замок лорда Грейджоя, дорогого татуса Теона) - краса неймовірна, новий гравець в новій локації вступає в Гру престолів. Показали лютововків Сірого Вітра (Роб) і Привида (Джон) і частково Літо (Бран). Ясне діло, комп"ютерні, але красені. Дуже-дуже-дуже класна сцена Арьї з Джендрі, вони обоє такі милі, хоч і страшненькі Шкода, там пейринг не вийде. Хоча, хто їх, сценаристів, знає? Тіріон на висоті, як завжди. Проводить милі бесіди з Серсеєю. Вони якось так органічно дивляться разом, він більше схожий на її брата, ніж Джейме, якого, до речі, теж показують. Прив"язаним до стовпа))) Серсея проводить виховну роботу з Петіром Бейлішем. Бейліш проводить виховну роботу з повіями. А ще на висоті Давос Сіворт, новий персонаж. По суті, замашки в нього, як в Неда Старка, тягне на нового улюбленця народу. Ще один новий гравець - Мелісандра, жриця Червоного бога Р"глора. Цікава така тітонька, спокуслива. Її називають Червоною жрицею і недарма - волосся червоне, одяг червоний, тільки очі нормальні (в книжці були теж червоні). Мої улюблені Дені і Джон як статисти мигнули, нічого важливого і цікавого не зробили. Хіба що з Джоном можна побачити, як брати Нічної варти вирушили за Стіну. Там така своєрідненька атмосфера.... Друга серія закінчується саме Джоном і останній епізод напевно викликав інфаркт в багатьох фанатів. Не тільки тих, що тільки дивляться, а й тих, хто читав книги і в принципі знає, що має бути далі. Особисто я в шоці, але рада, що сценаристи трохи переробили. Так цікавіше. Аби не повикидали моїх улюбленців і не наклепали якихось лівих персонажів
Ось такі враження. Старалася не сильно спойлити, не знаю, чи вийшло. А ще старалася не ліпити сюди все те, що вже прочитала в обговореннях црих двох серій)
- Скільки тобі років? 17? - А що, так гарно виглядаю? ^^ - Ні, так по-дурному поводишся!
Сообщение отредактировал Amy - Неділя, 08.04.2012, 02:50 |
|
|
|
Liv | Дата: Неділя, 08.04.2012, 02:54 | Сообщение # 411 |
Лапулечка
Награды: 8
Статус:
| Quote (Anita) Американская история ужасов. а я вообще не слышала от таком. Я ужастики хорошие люблю. А о чем сюжет-то?
У женщин существует три возраста - детство, юность и «Вы сегодня прекрасно выглядите!»
|
|
|
|
Amy | Дата: Неділя, 08.04.2012, 03:02 | Сообщение # 412 |
Ангел
Статус:
| Liv, там не зовсім ужастіки. В оригіналі називається American Horror Story. Сюжет такий: психіатр Бен Хармон зраджує своїй жінці Вівьєн, вони ледь-ледь миряться і вирішують змінити обстановку - переїхати в Лос-Анжелес. Вони там купують чудовий гарненький будиночок, останні власники якого померли неприродною смертю... Бен починає прйимати пацієнтів, серед них є такий собі милий хлопчик Тейт, якого мама послала лікуватися, бо він злегка псих. Забула сказати, в Гармонів є доця, Вайолет, дівчинка підліткового віку, зі схильністю до емошності, така вся конфліктна, любить Кобейна і вени різати. Ще в них є сусідка Констанс і її дочка з хворобою Дауна, яка вічно чогось лазить в Гармонів по будинку. Ше там пару цікавих персонажиків..... А загалом, в будинку творяться якісь неприємні речі, в ньому живуть привиди. І кожен епізод і персонаж б"є по якомусь зі слабких місць америкосів, якомусь новому страху. Знову я багато написала і знвоу прошу вибачення, якщо сильно проспойлила. Мене щось вночі тягне по клавіатурі стукати, не дивно, що курсові тільки по ночах пишу
- Скільки тобі років? 17? - А що, так гарно виглядаю? ^^ - Ні, так по-дурному поводишся!
|
|
|
|
Anita | Дата: Неділя, 08.04.2012, 12:23 | Сообщение # 413 |
компания arnita ©
| Liv, оно таки да, не совсем ужасы - скорее по нервам бьет, мистический триллер, наверное. мне понравилось, много неожиданных поворотов. только концовка такой себе хэппи-энд.
|
|
|
|
Amy | Дата: Неділя, 08.04.2012, 13:10 | Сообщение # 414 |
Ангел
Статус:
| Quote (Anita) только концовка такой себе хэппи-энд. Особливо остання сцена з Констанс
То як, я тебе спокусила на перегляд Гри престолів чи налякала??
|
|
|
|
Anita | Дата: Неділя, 08.04.2012, 13:17 | Сообщение # 415 |
компания arnita ©
| Amy, та я ж фанатка Мартина, смотреть буду в любом случае. Мне и первый сезон очень понравился. Просто с работой нет времени и сил. Сижу сейчас и понимаю, что никакая.
|
|
|
|
Amy | Дата: Неділя, 08.04.2012, 13:36 | Сообщение # 416 |
Ангел
Статус:
| Anita, я тепер теж фанатка, після того, як подивилася перший сезон, вирішила перечитати ПЛіП. Зараз дочитую 3ю повість про Дунка і Егга)) Оскільки ти в курсі сюжету, то ще скажу, що в другій серії є Крастер, не зовсім такий, як мені уявлявся, і дуже симпатична сцена знайомства Джона з Лілі(Джиллі)
Спробуй дивитися по частинках, епізодиками, вони ж там ніяк не пов"язані між собою. Сьогодні 10 хв, завтра 10 хв, а потім раз - і всі 50 Ну а якщо серйозно, то фільм же - засіб відпочинку) До першої серії точно вже є переклад, щоб не напружувати мозок англійською
|
|
|
|
Liv | Дата: Неділя, 08.04.2012, 13:40 | Сообщение # 417 |
Лапулечка
Награды: 8
Статус:
| Amy, Anita, спасибо. Может и посмотрю, хотя я больше люблю не психологические триллеры. а приключенческие, динамические. А вот читать психологические люблю. А в фильмах просто не всегда можно показать эмоции и мысли, кот крутятся в голове у персонажей.
У женщин существует три возраста - детство, юность и «Вы сегодня прекрасно выглядите!»
|
|
|
|
Илона | Дата: Неділя, 08.04.2012, 14:12 | Сообщение # 418 |
Ангел
Статус:
| Посмотрела вчера 4-х серийный фильм Мой капитан Женщина на корабле – не к добру. В этом на своей шкуре убедился недружный экипаж речного судна во главе с его невыносимым капитаном Иваном Акимовым. Красавице Варваре выпала опасная доля - укрощение строптивого капитана. Жаркая история на воде, в которой нет места, чтобы укрыться или сойти на берег. Все решится здесь и сейчас. В роли капитана Дмитрий Певцов. Очень забавный фильм, хотя сюжет в принципе не нов, но мне очень понравилось :)
Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки... и мне все фиолетово (с)
|
|
|
|
Фрэя | Дата: Четвер, 12.04.2012, 14:40 | Сообщение # 419 |
Лакоманьяк
| Прочитала про вручение Ники в России и решила посмотреть, за что же ее получил фильм "Жила-біла одна баба". В последнее время вообще новіх фильмов не смотрю, только советские комедии и мелодрамі. В общем, фильм идет больше двух часов, я посмотрела только 44 минуты пока (прийдется досмотреть, так как время уже потрачено) - за єто время єту баба унесколько раз изнасиловали и несколько раз избивали до полусмерти (в прямом смісле єтого слова). Думается мне, что лучше бы они все-таки отдали эту Нику Высоцому, который тоже номинировался....
|
|
|
|
Amy | Дата: Четвер, 12.04.2012, 16:11 | Сообщение # 420 |
Ангел
Статус:
| Quote (Фрэя) "Жила-біла одна баба". Щось я про цей фільм чула... Але не можу згадати) А твій відгук шокуючий
Подивилася фільм "Єва" про розробника штучного інтелекту, якому дали завдання розробити модель ШІ хлопчика, який би нічим не відрізнявся від справжньої дитини (попередні версії ШІ широко розповсюджені в світі, але переважно це тварини, або явні андроїди, яким явно далеко до людської поведінки). Але герой вибирає собі за модель дівчинку Єву, батьками якої виявляються його колишня кохана і його рідний брат. Фільм чимось нагадав Штучний інтелект, можна навіть сказати, що він вписується, як приквел. Досить цікавий, в міру непередбачуваний (хоча перша моя здогадка на початку фільму потім підтвердилася, але впродовж фільму я свою думку постійно змінювала), трохи сумний (але плакати не хотілося), не дуже довгий (півтори години). Особливо сподобався процес програмування за допомогою сяючих золотистих фігурок в тривимірній моделі особистості
|
|
|
|
|