Четвер, 26.12.2024, 04:25
         Подруга
Приветствую Вас Гость

Кинофильмы - Сторінка 28 - Форум

Погода в Украине
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форуму: Ёлка, Suzie  
Кинофильмы
AnitaДата: П`ятниця, 06.04.2012, 23:05 | Сообщение # 406
компания arnita ©
Награды: 16
Статус:
Quote (Elena)
И еще хочу сказать про один сериал, смотрела в прошлом году - "Неизвестные лица" (Persons Unknown). Девочки, очень рекомендую, кто любит психологические триллеры - весьма и весьма достойный сериал!

Мне отчасти сериал напомнил Кубы, есть в нем что-то такое.
Из сериалов еще могу порекомендовать - Американская история ужасов. Мне понравился, жду второй сезон.
В детективном жанре - Новый день, один сезон, причем скорее окончен, хотя, конечно, могли и продолжать.

Ну, и каюсь - из-за работы уже 2й день не могу посмотреть начало Игры Престолов-2 mouse Подразните меня - кто уже насладился?

МариамДата: П`ятниця, 06.04.2012, 23:17 | Сообщение # 407
Мечта
Награды: 2
Статус:
На Титаник в 3Д кто-то ходил? Как оно? А то подружка зовет молодость вспомнить..

ЕленчикДата: П`ятниця, 06.04.2012, 23:18 | Сообщение # 408
Шальная Админша
Награды: 30
Статус:
Мариам, меня на него не заманишь- я Ди Каприо не люблю

код QER768 - скидка 5% при любом заказе IHerb

Карта Brocard на 20% скидки 2060031919984

МариамДата: П`ятниця, 06.04.2012, 23:20 | Сообщение # 409
Мечта
Награды: 2
Статус:
Quote (Еленчик)
меня на него не заманишь- я Ди Каприо не люблю

Еленчик, а у меня от 3Д глаза болят и как представлю, что на украинском будет - сразу охота отпадает

AmyДата: Неділя, 08.04.2012, 02:48 | Сообщение # 410
Ангел
Награды: 0
Статус:
Quote (Anita)
Из сериалов еще могу порекомендовать - Американская история ужасов. Мне понравился, жду второй сезон.

Перша половина сезону дуже класна, я щотижня з нетерпінням чекала четверга, щоб зранку подивитися серію. А от друга половина і фінал...... Намутили вони там лишнього! Хоча теж чекаю другий сезон))))

Quote (Anita)
Ну, и каюсь - из-за работы уже 2й день не могу посмотреть начало Игры Престолов-2 Подразните меня - кто уже насладился?

Подразню я тебе трохи. Я вже дві серії подивилася (добрі люди - підписники каналу НВО злили в нет другу серію ще в вівторок чи в середу). Коронна заставочка бере за душу, там тепер з"явився Пайк (острів, на якому стоїть замок лорда Грейджоя, дорогого татуса Теона) - краса неймовірна, новий гравець в новій локації вступає в Гру престолів.
Показали лютововків Сірого Вітра (Роб) і Привида (Джон) і частково Літо (Бран). Ясне діло, комп"ютерні, але красені.
Дуже-дуже-дуже класна сцена Арьї з Джендрі, вони обоє такі милі, хоч і страшненькі love Шкода, там пейринг не вийде. Хоча, хто їх, сценаристів, знає?
Тіріон на висоті, як завжди. Проводить милі бесіди з Серсеєю. Вони якось так органічно дивляться разом, він більше схожий на її брата, ніж Джейме, якого, до речі, теж показують. Прив"язаним до стовпа)))
Серсея проводить виховну роботу з Петіром Бейлішем. Бейліш проводить виховну роботу з повіями.
А ще на висоті Давос Сіворт, новий персонаж. По суті, замашки в нього, як в Неда Старка, тягне на нового улюбленця народу.
Ще один новий гравець - Мелісандра, жриця Червоного бога Р"глора. Цікава така тітонька, спокуслива. Її називають Червоною жрицею і недарма - волосся червоне, одяг червоний, тільки очі нормальні (в книжці були теж червоні).
Мої улюблені Дені і Джон як статисти мигнули, нічого важливого і цікавого не зробили. Хіба що з Джоном можна побачити, як брати Нічної варти вирушили за Стіну. Там така своєрідненька атмосфера.... Друга серія закінчується саме Джоном і останній епізод напевно викликав інфаркт в багатьох фанатів. Не тільки тих, що тільки дивляться, а й тих, хто читав книги і в принципі знає, що має бути далі. Особисто я в шоці, але рада, що сценаристи трохи переробили. Так цікавіше. Аби не повикидали моїх улюбленців і не наклепали якихось лівих персонажів

Ось такі враження. Старалася не сильно спойлити, atata не знаю, чи вийшло. А ще старалася не ліпити сюди все те, що вже прочитала в обговореннях црих двох серій)

- Скільки тобі років? 17?
- А що, так гарно виглядаю? ^^
- Ні, так по-дурному поводишся!

Сообщение отредактировал Amy - Неділя, 08.04.2012, 02:50

LivДата: Неділя, 08.04.2012, 02:54 | Сообщение # 411
Лапулечка
Награды: 8
Статус:
Quote (Anita)
Американская история ужасов.

а я вообще не слышала от таком. Я ужастики хорошие люблю. А о чем сюжет-то?

У женщин существует три возраста - детство, юность и «Вы сегодня прекрасно выглядите!»

AmyДата: Неділя, 08.04.2012, 03:02 | Сообщение # 412
Ангел
Статус:
Liv, там не зовсім ужастіки. В оригіналі називається American Horror Story. Сюжет такий: психіатр Бен Хармон зраджує своїй жінці Вівьєн, вони ледь-ледь миряться і вирішують змінити обстановку - переїхати в Лос-Анжелес. Вони там купують чудовий гарненький будиночок, останні власники якого померли неприродною смертю... Бен починає прйимати пацієнтів, серед них є такий собі милий хлопчик Тейт, якого мама послала лікуватися, бо він злегка псих. Забула сказати, в Гармонів є доця, Вайолет, дівчинка підліткового віку, зі схильністю до емошності, така вся конфліктна, любить Кобейна і вени різати. Ще в них є сусідка Констанс і її дочка з хворобою Дауна, яка вічно чогось лазить в Гармонів по будинку. Ше там пару цікавих персонажиків..... А загалом, в будинку творяться якісь неприємні речі, в ньому живуть привиди. І кожен епізод і персонаж б"є по якомусь зі слабких місць америкосів, якомусь новому страху.
Знову я багато написала і знвоу прошу вибачення, якщо сильно проспойлила. Мене щось вночі тягне по клавіатурі стукати, не дивно, що курсові тільки по ночах пишу lollol

AnitaДата: Неділя, 08.04.2012, 12:23 | Сообщение # 413
компания arnita ©
Статус:
Liv, оно таки да, не совсем ужасы - скорее по нервам бьет, мистический триллер, наверное. мне понравилось, много неожиданных поворотов. только концовка такой себе хэппи-энд.

AmyДата: Неділя, 08.04.2012, 13:10 | Сообщение # 414
Ангел
Статус:
Quote (Anita)
только концовка такой себе хэппи-энд.

Особливо остання сцена з Констанс lollol

То як, я тебе спокусила на перегляд Гри престолів чи налякала??

AnitaДата: Неділя, 08.04.2012, 13:17 | Сообщение # 415
компания arnita ©
Статус:
Amy, hihi та я ж фанатка Мартина, смотреть буду в любом случае. Мне и первый сезон очень понравился.
Просто с работой нет времени и сил. Сижу сейчас и понимаю, что никакая.

AmyДата: Неділя, 08.04.2012, 13:36 | Сообщение # 416
Ангел
Статус:
Anita, я тепер теж фанатка, після того, як подивилася перший сезон, вирішила перечитати ПЛіП. Зараз дочитую 3ю повість про Дунка і Егга))
Оскільки ти в курсі сюжету, то ще скажу, що в другій серії є Крастер, не зовсім такий, як мені уявлявся, і дуже симпатична сцена знайомства Джона з Лілі(Джиллі)

Спробуй дивитися по частинках, епізодиками, вони ж там ніяк не пов"язані між собою. Сьогодні 10 хв, завтра 10 хв, а потім раз - і всі 50 hihi Ну а якщо серйозно, то фільм же - засіб відпочинку) До першої серії точно вже є переклад, щоб не напружувати мозок англійською flowers

LivДата: Неділя, 08.04.2012, 13:40 | Сообщение # 417
Лапулечка
Награды: 8
Статус:
Amy, Anita, спасибо. Может и посмотрю, хотя я больше люблю не психологические триллеры. а приключенческие, динамические. А вот читать психологические люблю. А в фильмах просто не всегда можно показать эмоции и мысли, кот крутятся в голове у персонажей.

У женщин существует три возраста - детство, юность и «Вы сегодня прекрасно выглядите!»

ИлонаДата: Неділя, 08.04.2012, 14:12 | Сообщение # 418
Ангел
Статус:
Посмотрела вчера 4-х серийный фильм Мой капитан
Женщина на корабле – не к добру. В этом на своей шкуре убедился недружный экипаж речного судна во главе с его невыносимым капитаном Иваном Акимовым. Красавице Варваре выпала опасная доля - укрощение строптивого капитана. Жаркая история на воде, в которой нет места, чтобы укрыться или сойти на берег. Все решится здесь и сейчас.
В роли капитана Дмитрий Певцов.
Очень забавный фильм, хотя сюжет в принципе не нов, но мне очень понравилось :)

Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки... и мне все фиолетово (с)

ФрэяДата: Четвер, 12.04.2012, 14:40 | Сообщение # 419
Лакоманьяк
Награды: 20
Статус:
Прочитала про вручение Ники в России и решила посмотреть, за что же ее получил фильм "Жила-біла одна баба". В последнее время вообще новіх фильмов не смотрю, только советские комедии и мелодрамі. В общем, фильм идет больше двух часов, я посмотрела только 44 минуты пока (прийдется досмотреть, так как время уже потрачено) - за єто время єту баба унесколько раз изнасиловали и несколько раз избивали до полусмерти (в прямом смісле єтого слова). Думается мне, что лучше бы они все-таки отдали эту Нику Высоцому, который тоже номинировался....

AmyДата: Четвер, 12.04.2012, 16:11 | Сообщение # 420
Ангел
Статус:
Quote (Фрэя)
"Жила-біла одна баба".

Щось я про цей фільм чула... Але не можу згадати) А твій відгук шокуючий mouse

Подивилася фільм "Єва" про розробника штучного інтелекту, якому дали завдання розробити модель ШІ хлопчика, який би нічим не відрізнявся від справжньої дитини (попередні версії ШІ широко розповсюджені в світі, але переважно це тварини, або явні андроїди, яким явно далеко до людської поведінки). Але герой вибирає собі за модель дівчинку Єву, батьками якої виявляються його колишня кохана і його рідний брат.
Фільм чимось нагадав Штучний інтелект, можна навіть сказати, що він вписується, як приквел.
Досить цікавий, в міру непередбачуваний (хоча перша моя здогадка на початку фільму потім підтвердилася, але впродовж фільму я свою думку постійно змінювала), трохи сумний (але плакати не хотілося), не дуже довгий (півтори години).
Особливо сподобався процес програмування за допомогою сяючих золотистих фігурок в тривимірній моделі особистості smile

Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz