П`ятниця, 15.11.2024, 17:30
         Подруга
Приветствую Вас Гость

Странствия - Сторінка 151 - Форум

Погода в Украине
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форуму: Ёлка, Liv  
Странствия
lenchik_koДата: Четвер, 03.04.2014, 16:14 | Сообщение # 2251
Всезнающий хомяк Ив Роше
Награды: 7
Статус:
Цитата Vovk ()
я і не знала що в океані така гаряча вода

і я не знала da

PikДата: Четвер, 03.04.2014, 16:21 | Сообщение # 2252
Ангел
Награды: 1
Статус:
Vovk, lollol

то на аве не ти тьопаєш босічком по морю - океану .. confuse

lenchik_ko, da

дуже чекаємо ще розповіді та фоток . love

Добавлено (03.04.2014, 15:21)
---------------------------------------------

Цитата lenchik_ko ()
будет. нужно же еще фоточки отобрать и написать

DishaДата: Четвер, 03.04.2014, 16:51 | Сообщение # 2253
Девушка-желание
Статус:
lenchik_ko, как же все таки романтично!!!!! love Ленчик, а подскажи - у меня муж спросил: "ну а вообще как, не скучно?", в том смысле - ну остров не большой, 20мин и обошли, но было что глянуть? я ему ответила - что там наверное такой релакс, океан, вода, песочек - что не хочется даже никуда не точто идти, а даже двигаться hihi

lenchik_koДата: Четвер, 03.04.2014, 17:06 | Сообщение # 2254
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
Disha, сча закину еще один рассказик и напишу. у меня тоже муж такое говорил "что мы там 10 дней будем делать", а вконце отдыха сказал, что две недели было бы как раз отлично, а лучше бы три))))

DishaДата: Четвер, 03.04.2014, 17:45 | Сообщение # 2255
Девушка-желание
Статус:
lenchik_ko, спасибо, очень жду confuse (опять же - мужу расскажу... пусть на ус мотает.... brows )

lenchik_koДата: Четвер, 03.04.2014, 17:52 | Сообщение # 2256
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
Тепер розповім про сам готель. Холідей Айленд. Я закохалася у нього, коли побачила пірс. Вибирали, точніше я вибирала (чоловік на мене поклав цю функцію...довірився))))) з кількох: Бандос, Палм біч, Сан Айленд, Парадіз, Холідей. Всі, якщо не помиляюся, п”ятірки, тільки наш четвірка (немає на острові водних бунгало). Спочатку начиталася за Бандос і Палм біч. У них обох є гарний домашній риф, але там глибоко (а я люблю, щоб було мілко і для дитини добре). Потім вибирала між трьома останніми(вони майже однакові у ціні). Ці готелі одного власника і належать до мережі Вілла Хотелс. Прихильність була до Парадіза, але через деякий час на одній з фоток туристів побачила дамбу, яка розбиває хвилі. Наявність її одразу ж мені не сподобалася. Не хочеться купатися в морі і бачити вдалині бетонні блоки. Залишився величезний острів Сан (його ще називають мальдівською турцією...за нього напишу пізніше, так як їздили туди на півдня) і маленький острів Холідей. У Сана, читала, є гарна коса і бунгало на воді. У Холідея маленька коса і бунгал немає. Проте, співставивши плюси і мінуси цих готелей, рішення було прийнято на користь Холідея. Щоправда в тур фірмі нам намагалися продати Сан, бо на нього якраз була величезна знижка, але, слава Богу, що я тоді не повелася, а то б зараз жалкувала.
Харчування:
У нас було триразове харчування. Все включено не брали через те, що напередодні чоловік лікувався від високого тиску і на відпочинку продовжував приймати ліки, а я взагалі не п”ю алкоголь. Тому питання було зняте. В 3-разове входили сніданки, обід та вечеря, АЛЕ!!! Там дуже напружена ситуація з прісною водою. Щодня, коли прибирали номер, всім залишають пляшку по 0,5 л води на людину. На сніданок сходить чотири варіанти фрешу (скільки хоч, стільки й наливай собі) та чай/кава. На обід напоїв немає, вечеря лише кава/чай із напоїв (у Олл инклюзів ще безкоштовно давали пиво). Воду ми набрали з України (взяли, здається, 6 півторашок). Хоча можна було й брати в аеропорту в Дубаї – там така ж ціна, що й у нас(близько 6 грн). На острові півторашка води коштує 3,68 дол!!! Нам практично вистачило. Лише двічі докупляли воду. За кожним в ресторані з початку до кінця відпочинку закріплюється столик та офіціант (він один на 5-8 столиків). Воду можна залишати на столі в бутилці і вона буде там стояти до наступного прийому їжі – поки ви її не вип.”єте. Вибір страв не такий великий, як в Єгипті, але все дуже смачне. Кілька страв з мяса (баранина та курятина), кілька з риби (на вечерю частенько були запечені величезні рибини, які перед нами розрізали на шматки, часто були суші і порізана свіжа!!! риба...яка ж вона смачна з соєвим соусом), багато овочів, салатів, супи (які вони смачнючі, я їх спробувала вже на третій день), дуже смачні солодощі (завжди кілька видів суфле), а ще фрукти(завжди 4 вида фруктів). Дівчатаааааа, яка смачна папайя, а ананаси (вони постійно були, завжди на снідонок-обід-вечерю) – це щось, зовсім не такі, як продають у нас. Вони навіть не так виглядають!!! (точніше так, але шкірка інша). Я щоразу собі набирала по 4-5 шматків+у Лізину миску 2 шматка для себе (вона чомусь присіла тільки на папайю, а ананаси практично не їла)+до чоловіка у миску ще два шматки. Короче, об”їдалася їх. Щовечора в барі були тематичні вечори - виступали акробати, співаки, показували фільм про підводний світ Мальдів, біга крабів, і найбомбезніше мальдівці-хлопці грали на своїх барабанах, співали і танцювали. такі кльові вони і смішні.
Номера:
Кожен номер, як я писала, має два виходи – один на пляж, а інший – в парк. Номер розташовані окремо один від одного. Скрізь ростуть пальми з кокосами. Їх можна набирати скільки хочеш. Ми додому привезли штук 20, але їх потрібно почистити на місці, бо один непочищений кокос дорівнює по вазі трьом почищеним! Тому, знову ж таки, начитавшись про це, ми взяли з собою великого ножика та чоловіка заставляла чистити кокоси (рідним презентики). Смак кокосів не такий, які продають у нас. Та й на вид кокосовий горіх менший, аніж продають у наших магазинах.
Номер просторий (ну не зовсім великий, але просторий), величезна ванна кімната. Там є ванна, унітаз, біде (Ліза говорила, що то умивальник для маленьких діток...потім ми їй розповіли, що то далеко не умивальник) та душ на вулиці!!! – це така собі загороджена біля ванної кімнати територія без даху. Кльово придумали.
Прибирали номер зранку, поки ми на сніданку (бачили, що ми йдемо і зразу в наш номер прибирати). В номері є сейф, але ми ним не користувалися – сумочка з грошима постійно лежала на тумбі і ні цент звідти не зникнув (так само і в готелі на о.Родос...гроші не заховували)
Територія
Дуже чиста та прибрана територія. Ранесенько (десь о 5.30) прибирають пляж (кілька разів бачила, як закінчували прибирання). На острові є СПА (раз пішла на тайський масаж...задоволенаааа), на острові є спортзал, теніс і ще якісь фігні (ми таким на відпочинку не займаємося))))) ліньки). Також є на острові дайвцентр, качелі. А ще є плантація орхідей!!! Закрита, але через сітку гарно видно що там за краса росте. Багато орхідей ростуть на пальмі (тобто їх причіплюють до пальм за допомогою шкурок від кокосів) – дуже красиво. Багато дерев Тіаре, і коли зранку виходимо на сніданок, то такий неймовірний аромат стоїть на вулиці. Ляпота.
На острові є летючі лисиці, живе кілька лелек (чи цапель, не знаю точно як їх „величати”). На острові немає нікого з російськомовного персоналу. Нам було важкувато. Я то розумію що мені говорять, але нормально відповісти не можу. Офіціант хотів з нами поговорити кілька разів про Мальдіви. Але вдалося перекинутися лише кількома словами і все. Так жалію, що не можу підтримати розмову. Але ті питання, що вирішували на рецепшині, то були вирішені за допомогою жестів+знань анг.мови зі школи. Через незнання мови чоловік не поплив на снорклінг з китовою акулою (він взагалі не розуміє англійську мову, а я б не пливла, бо боюся, а в холосту пливти на катері (бо я б полюбому не ниряла), то потрібно було б заплатити ще за себе+дитина). Короче, як я його не вмовляла, але він не поплив, а потім придумав собі відмазку, щоб я більше не довбала за китову акулу, казав, що не буде плавати, бо боїться щоб тиск не підскочив.
Пляж
Великий. Пустий. З однієї (нашої) сторони дрібнющий пісок, мілко і бірюзово, а з іншої сторони – дно вкрите подекуди мертвими коралами, є кущі коралів з рибками, акулки. Була сім”я з Росії (ми з ними розговорилися), які спеціально попросили сторону з коралами (хоча вони також відпочивали з двома дітками). Кажуть, що їм тут більше сподобалося, аніж на Бандосі (який я один з перших розглядала), правда там риф кращий. А ще кожен вечір брали фонарик (про це я також прочитала у відгуках і запаслася фонариком) і йшли гоняти крабів на пляжі - неймовірне заняття. Включаєш фонарик і їх тьма. Вибираємо великого і намагаємося догнати (головне не дати йому у воду вскочити). через деякий час краб стомлюється і просто зупиняється. дівчата, бігали з чоловіком як маленькі
А, і ще одне. Неподалік нашого острова є місцевий аеропорт (маленький). Туди прилітають туристи, які мають відпочивати на Холідей та Сані. Читала, що є невдоволені, яким постійно заважали ці літаки. Так ось, їх практично не чути, а, коли купалися на косі, то спеціально підходили ще ближче аби сфоткатися на фона літака, який приземляється. Так прикольно)))) Та й гірше жителям на Сані, адже над їхніми головами постійно літали літаки (там якраз вони низько летіли).

Буде далі (хочу багато чого розповісти з відпочинку, щось пишу, а інше забуваю...буду доповнювати).
Далі розповідь про поїздку на сусідній острів Сан Айленд, поїздку в найменшу столицю в світі – Мале...буде цікаво, тільки дочекайтеся)))))))

Певно на сьогоні все. girlflower

Добавлено (03.04.2014, 16:52)
ой, три фотки потрапило з сусіднього готеля (де я і чоловік біля водопада в спа)...але я вже видаляти не буду

LiliДата: Четвер, 03.04.2014, 18:12 | Сообщение # 2257
Ангел
Статус:
lenchik_ko, ни фига себе сколько фоток mouse (рассказ почитаю чуть попозже confuse ), такая красота, скорей бы уже на море hihi

Люди, пишущие "спс" вместо "спасибо", что вы делаете с кучей освободившегося времени?

VovkДата: Четвер, 03.04.2014, 18:40 | Сообщение # 2258
СУПЕРБІЗОН
Награды: 5
Статус:
lenchik_ko, дуже гарний готель, прочитала аж ананасів захотіла love

БубочкаДата: Четвер, 03.04.2014, 19:12 | Сообщение # 2259
Ангел
Награды: 3
Статус:
lenchik_ko, я в захваті, краса така, що слів просто нема, щоб її описати love Я з радістю кілька разів передивилась твої фотки hihi Тепер мрію туди потрапити love

Добавлено (03.04.2014, 18:12)
lenchik_ko, твоя розповідь чудова, так гарно все описуєш love А скільки вам обійшовся відпочинок? confuse

Важное правило женщины: нельзя экономить на духах, косметике и белье. Уж если и нужно на чем-то экономить, то на еде.

irmaДата: Четвер, 03.04.2014, 19:34 | Сообщение # 2260
Брюнетка со стажем
Награды: 0
Статус:
какая красота! а океан mouse love love love

Хорошие люди принесут вам счастье, плохие люди наградят вас опытом, худшие — дадут вам урок, а лучшие — подарят воспоминания. Цените каждого.
Все грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала!

ЕленчикДата: Четвер, 03.04.2014, 19:57 | Сообщение # 2261
Шальная Админша
Награды: 30
Статус:
lenchik_ko, кака краса,кака краса!!! С таким удовольствием прочитала и посмотрела. А я ж помню,чтобы была камера для подводных съемок - а фотками порадуешь нас?

код QER768 - скидка 5% при любом заказе IHerb

Карта Brocard на 20% скидки 2060031919984

МышкаДата: Четвер, 03.04.2014, 20:15 | Сообщение # 2262
Наша любимица
Награды: 12
Статус:
Цитата Бубочка ()
А скільки вам обійшовся відпочинок?

и мне интересно, если что шепни на ушко hihi

РианаДата: Четвер, 03.04.2014, 20:24 | Сообщение # 2263
Белая-Пушистая
Награды: 3
Статус:
Цитата Мышка ()
и мне интересно, если что шепни на ушко

да и мне smile

Пройдет время, и вы забудете, во что была одета женщина, но запах её духов надолго останется в вашей памяти.

lenchik_koДата: Четвер, 03.04.2014, 20:44 | Сообщение # 2264
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
Цитата Еленчик ()
была камера для подводных съемок - а фотками порадуешь нас?

фотки не делали. муж не плавал на выездные рифы. есть только видео с кормежки скатов и как муж на домашнем рифе плавал

КсюшаДата: Четвер, 03.04.2014, 22:46 | Сообщение # 2265
Ангел
Статус:
lenchik_ko, love заворожила увлекательным путешествием и неземными красотами.
начитавшись и насмотревшись, словно побывала там вместе с вами - слышу дуновение морского воздуха ))) love
...втянула посмотреть своих домашних))) и всех заинтересовал вопрос:))

Цитата Бубочка ()
А скільки вам обійшовся відпочинок?

«И только аромат цветущих роз, летучий пленник, запертый в стекле, напоминает в стужу и мороз о том, что лето было на земле. Свой прежний блеск утратили цветы, но сохранили душу красоты». Шекспир

Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz