Странствия
| |
Риана | Дата: Середа, 12.02.2014, 10:53 | Сообщение # 2221 |
Белая-Пушистая
Награды: 3
Статус:
| Zhakonia, какие фотки, супер!! Хорошего дальнейшего отдыха!
Пройдет время, и вы забудете, во что была одета женщина, но запах её духов надолго останется в вашей памяти.
|
|
|
|
Vovk | Дата: Середа, 12.02.2014, 11:50 | Сообщение # 2222 |
СУПЕРБІЗОН
Награды: 5
Статус:
| Zhakonia, вже другий день дивлюся ваші фото, краса неймовірна, захоплююча подорож і не така як у всіх, ще буду довго любуватися красотами природи і живності
|
|
|
|
Vikulya | Дата: Середа, 12.02.2014, 12:12 | Сообщение # 2223 |
Ангел
Статус:
| Zhakonia, вот и я перечитала ваш блог, очень интересно, фото просто супер Такая красота, всё необычное - архитектура, флора, фауна Желаю вам насладиться оставшимися денёчками, солнышком, и набраться позитивных эмоций и впечатлений
|
|
|
|
Chasey | Дата: Середа, 12.02.2014, 12:39 | Сообщение # 2224 |
Ангел
Награды: 0
Статус:
| Цитата Zhakonia ( ) Скоро напишем текстовые отчеты Если найдете время - пишите, я с удовольствием вчера все их перечитала. Интересное место вот то bariloche, и если бы почитать, как вы ныряли с котиками, я представляю, что там были за эмоции и ощущения!
Сообщение отредактировал Chasey - Середа, 26.03.2014, 01:46 |
|
|
|
Vovk | Дата: Середа, 12.02.2014, 12:42 | Сообщение # 2225 |
СУПЕРБІЗОН
Статус:
| Цитата Chasey ( ) и если бы почитать, как вы ныряли с котиками Zhakonia, вони такі як ручні чи бояться людей?
|
|
|
|
Ирисочка | Дата: Середа, 12.02.2014, 13:21 | Сообщение # 2226 |
Ангел
Награды: 2
Статус:
| Zhakonia, смотрю фото ваши постепенно. просто сказочное и невероятное путешествие. фото нереальные тебе наверное возращатся не хочется
"Будь собой, прочие роли уже заняты"Оскар Уайльд
|
|
|
|
lenchik_ko | Дата: Четвер, 03.04.2014, 11:38 | Сообщение # 2227 |
Всезнающий хомяк Ив Роше
Награды: 7
Статус:
| Так ось, дівчатонька. Настав час, коли я можу спокійно розповісти вам про подорож в мою мрію - на Мальдіви. Кілька років я мріяла про відпочинок на маленькому острові з мінімальною кількістю людей. І ось, накінець, це здійснилося. Путівку купили за місяць до вильоту, так как взагалі поняття "гаряча путівка" на Мальдіви не існує, хоча турфірми говорять, що на Мальдіви є раннє бронювання, яке дозволяє добряче зекономити та "гарячі" путівки. Не вірте їм, це не так!!! Моніторила ціни ще з літа по кільком готелям на наші дати (14-26 березня) і ціни з літа не змінилися взагалі!!! Можливо через те, що готель маленький і багато бажаючих відпочивати саме там. Ось, до прикладу, на сусідній великий острів (готель Сан Айленд 5*) ціна впала (пропонували набагато дешевше за наш готель) і нам ще в турфірмі намагалися його втюхати, але, на щастя, ми не повелися, адже я за півроку читання відгуків про свій острів-готель (Холідей Айленд 4*) вивчила кожен кущик, кожну травинку на острові і могла закритими очима показати де і що росте чи стоїть))))) Тепер почну все спочатку (вибачайте, якщо буду перескачувати з одного на інше. Просто емоції ще досі зашкалюють і хочеться все розповісти). Виліт з Києва у нас був на 13.30. Аеропорт Жуляни. Прибули близько десятої ранку (у нас просто потяг прибув о 8.20). В аеропорту було таке відчуття, що ніби когось з відомих людей там зустріну (про це сказала чоловікові, але він тільки по хіхікав з мене). За пів години до вильоту на горизонті намалювався ... Кузьма (Скрябін). Тепер я хіхікала з чоловіка, що мені не повірив))) Впізнала я його зі спини, коли виходила з Дюті фрі і йшла до чоловіка з донькою. Бачу, неподалік стоїть. Ну як же не сфоткатися...це ж речовий доказ моєї інтуїції Летіли довго і нудно. Близько 5,40 годин до Дубаї (з третьої спроби лише приземлилися, бо була гроза. Дуже налякалася, коли втретє почали набирати висоту і пілот щось дуже довго з важкими подихами говорив пасажирам. Це було щось). Летіли літаками Флай Дубаї. На борту не годують – великий мінус (точніше годують, але за гроші. Хоча і ту їжу не можна назвати їжею – гамбургери і все в такому стилі). Ми про це знали, тому бутери везли з собою. Але великий плюс – літаки дуже чистенькі та новенькі. Коли приземлилися в Дубаї, то сумочку чоловіка, де були телефони, документи та гроші почали общукувати. Потім вияснилося, що через то, що у нас була купка грошей. Вони думали, що ми там стільки вже грошей вивозимо, що капец)))))) Насправді у нас було багато купюр по 1, 5 та 10 дол ))))))))))))))) Поки ми стояли розбиралися з цією сумочкою, інша наша сумка десь щезла(шукали хвилин 5). Виявилося, що її вдруге вирішили передивитися на моніторі. Я тоді чуть не наробила, пардон, в штани. Бо там були фотік, планшет, камера для підводної зйомки та одяг. Ну добре, що все закінчилося на тому. Сумка є, все ціле і на місці. Літак на Мале нам задержали і замість дванадцятої години ночі ми вилетіли о другій ночі. Важко було сидіти, та й холодно там – скрізь кондиціонери і від них практично ніде сховатися (переживала, щоб Лізу не продуло, але, на щастя, все обійшлося). Переліт на Мале був спокійним (це ще плюс десь близько 5 годин), мені навіть вдалося час покимарити. Літак був заповнений не більше, ніж на 1/3, з Києва до Дубай – 2/3. Тобто люди собі лягали спокійно спати. Ми всі сиділи разом (дуже боялася, тому чоловіка не відпускала))))) Близько шостої, а може й раніше, ранку у віконце побичила схід сонці. Це щось неймовірне видовище – над океаном сходить сонце, а на небі ні хмаринки. Близько пів на сьому почали знижуватися і милуватися атолами та островами. Така краса, що аж дух захоплює Міжнародний аеропорт на Мальдівах знаходиться на сусідньому острові з мальдівською і найменшою в світі столицею – Мале. Коли ми приземлялися, то таке відчуття, що немов ти приземляєшся на воду – взлітна полоса починається з океану. Літак дуже різко тормошить, так как там не такі великі полоси, як в Києві. В аеропорту нас зустрів гід та провів до сусіднього внутрішнього аеропорту (фото виставила). Ми йшли вздовж океану. Красаааааа. Зареєструвалися на рейс і пішли побродити біля води. Ще двадцять хвилин летилі на літаку до свого острова. Дуже красиво летіти над атолами і роздивлятися красу океану (фото погані, бо брали звичайну мильницю та планшетом фоткали...вибачайте) З аеропорта до готеля пливли ще хвилин 10 на лодці
Сообщение отредактировал lenchik_ko - Четвер, 03.04.2014, 12:26 |
|
|
|
Vovk | Дата: Четвер, 03.04.2014, 11:46 | Сообщение # 2228 |
СУПЕРБІЗОН
Статус:
| Цитата lenchik_ko ( ) ранку у віконце побичила схід сонці. Це щось неймовірне видовище – над океаном сходить сонце, а на небі ні хмаринки. Близько пів на сьому почали знижуватися і милуватися атолами та островами. Така краса, що аж дух захоплює Цитата lenchik_ko ( ) З аеропорта до готеля пливли ще хвилин 10 на лодці lenchik_ko, так класно та детально розповідаєш, я ніби сама лечу з тобою на Мале чекаю продовження - фото зе бест
|
|
|
|
Pik | Дата: Четвер, 03.04.2014, 11:59 | Сообщение # 2229 |
Ангел
Награды: 1
Статус:
| lenchik_ko,
така важка дорога , напевно того коштувала , чекаємо продовження з нетерпінням .... Добавлено (03.04.2014, 10:59) ---------------------------------------------
Цитата lenchik_ko ( ) Летіли довго і нудно. Близько 5,40 годин до Дубаї
|
|
|
|
Disha | Дата: Четвер, 03.04.2014, 12:02 | Сообщение # 2230 |
Девушка-желание
Статус:
| lenchik_ko, супер!!! думаю когда увидили ту красотень - то и забыли за те трудности что пережили в Дубаях )) Ждем продолжения рассказа!! я все показываю мужу, ну так.... чтоб проникся
|
|
|
|
olgas | Дата: Четвер, 03.04.2014, 12:51 | Сообщение # 2231 |
Ангел
Награды: 0
Статус:
| lenchik_ko, круто! Рассказывай еще! Я сначала глянула фотки, подумала, что ты жена Кузьмы (пока не начала читать) вы с доцей похожи как две капли воды
|
|
|
|
lenchik_ko | Дата: Четвер, 03.04.2014, 13:01 | Сообщение # 2232 |
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
| Цитата olgas ( ) вы с доцей похожи как две капли воды да, мы здесь с ней очень похожи.
|
|
|
|
Мышка | Дата: Четвер, 03.04.2014, 13:06 | Сообщение # 2233 |
Наша любимица
Награды: 12
Статус:
| lenchik_ko, классно начала с нетерпением жду продолжения!
|
|
|
|
pumbastik | Дата: Четвер, 03.04.2014, 14:31 | Сообщение # 2234 |
НЕВЕСТА ГОДА
Статус:
| Цитата olgas ( ) Я сначала глянула фотки, подумала, что ты жена Кузьмы (пока не начала читать) тоже так подумала
|
|
|
|
Disha | Дата: Четвер, 03.04.2014, 14:32 | Сообщение # 2235 |
Девушка-желание
Статус:
| Цитата olgas ( ) что ты жена Кузьмы
|
|
|