Странствия
| |
Vovk | Дата: Понеділок, 04.11.2013, 17:17 | Сообщение # 1996 |
СУПЕРБІЗОН
Награды: 5
Статус:
| І так розпочинаю свою казкову історію Як я вже писала раніше ми були 1 день в Дрездені, 3-в Парижі, 1-в Діснейленді, 3-в Меці, 1-в Старзбурзі, 1-в Люксембурзі, 1-в Празі, це ніби на іншій планеті, але скажу наперед: ПАРИЖ - ЦЕ МОЄ СЕРЦЕ love а Діснейленд - це казка love
В Дрезден ми приїхали дуже рано, він майже спав - і зустрів нас тихо, по - домашньому, це центр німецької романтики, як його ще називають = Флоренція на Ельбі
Фрауенкирхе - головний храм протестантської Німеччини
В пам"ять Мартіну Лютеру
Вуличками Дрездена
Терасса Брюля, або вигляд з балкону Європи на береги Ельби
Собор (de.Hofkirche) - найбільша церква Німеччини
Опера Земпера
Цвингер
Удивительное стометровое панно «Парад курфюрстов» показывает всех членов династии дома Виттин. Здесь можно увидеть и герцогов, и правителей, и курфюрстов. Панно состоит из фарфоровых плиток.
Вигляд з вежі на Дрезден, біля галереї, яку на жаль фоткати не можна
|
|
|
|
Мышка | Дата: Понеділок, 04.11.2013, 17:25 | Сообщение # 1997 |
Наша любимица
Награды: 12
Статус:
| Vovk, еще не в Париже, а уже какая красотень жду продолжения
|
|
|
|
|
Vovk | Дата: Понеділок, 04.11.2013, 17:34 | Сообщение # 1999 |
СУПЕРБІЗОН
Статус:
| Цитата Мышка ( ) еще не в париже, а уже какая красотень Мышка, вже на підїзді, так ми гуляли по нічному Парижу на громадських веліках, доречі вся Європа пронизала велодоріжками, і всі ганяють на роверах, хотіли також на метро вночі промчати, але не встигли Французи працюють до 15-16 год., вечеряють в ресторанах, а далі відпочивають, тому вечором все затихає, окрім центру, де життя вирує постійно
|
|
|
|
Disha | Дата: Понеділок, 04.11.2013, 17:35 | Сообщение # 2000 |
Девушка-желание
Награды: 7
Статус:
| Vovk, оч классно! столько интересного! ну и конечно, не буду оригинальной... Жду продолжения!
|
|
|
|
Aliya | Дата: Понеділок, 04.11.2013, 18:24 | Сообщение # 2001 |
Царевна
Награды: 0
Статус:
| Vovk, я как будто заново побывала в Дрездене, вспоминаю всю эту красоту. А прошло три года. А в галлерее были? Мадонну видели Сикстинскую? Я по возвращению домой нашла в интернете размеры картины, как оказалось она небольшая, 2,5 х 2 м, или около того. Мне же она показалась огромной. Народ перед картиной стоял как завороженный, настолько она впечатляет.
|
|
|
|
Disha | Дата: Понеділок, 04.11.2013, 18:27 | Сообщение # 2002 |
Девушка-желание
Награды: 7
Статус:
| Aliya, после твоего рассказа я полезла в нэт найти и хоть так глянуть
|
|
|
|
Pik | Дата: Понеділок, 04.11.2013, 18:31 | Сообщение # 2003 |
Ангел
Награды: 1
Статус:
| Vovk,
ти за мотіком , та дуже красивий Дрезден
мабуть друга серія ще буде цікавіше .
|
|
|
|
Ленка | Дата: Понеділок, 04.11.2013, 18:36 | Сообщение # 2004 |
Ангел
Награды: 1
Статус:
| Vovk, слов нет, просто и Очень все красиво и фотографии замечательные.
Hasta la victoria siempre. Min Gud, mit Land, min Ære Бывают люди, которым знание латыни не мешает все-таки быть ослами. Мигель де Сервантес Сааведра
|
|
|
|
Vovk | Дата: Понеділок, 04.11.2013, 18:38 | Сообщение # 2005 |
СУПЕРБІЗОН
Статус:
| Цитата Aliya ( ) А в галлерее были? Мадонну видели Сикстинскую? нажаль ні, хоч і планували, але не потрапили туди через екскурсовода, ми були в іншій галереї де старовинні коштовності, зброя, і сучасне мистецтво, там дуже цікаво було + ще й на вежу потрапили
|
|
|
|
Aliya | Дата: Понеділок, 04.11.2013, 18:47 | Сообщение # 2006 |
Царевна
Награды: 0
Статус:
| Цитата Vovk ( ) ми були в іншій галереї де старовинні коштовності, зброя, і сучасне мистецтво Тоже очень красиво! А какой там фарфор
|
|
|
|
Vovk | Дата: Понеділок, 04.11.2013, 19:55 | Сообщение # 2007 |
СУПЕРБІЗОН
Статус:
| В неділю, коли найбільший аншлаг ми потрапили в казку, де всі дорослі від 1 до 70 років впадають у дитинство Щодня Паризький Діснейленд відвідують до 20 мільйонів туристів Він такий великий, що всі його парки треба 2 тижні обходити А оскільки в нас був лише 1 день - ми звісно пішли в найкрутіший - парк атракціонів, вражали краєвиди, кафе, природа, магазини, вся інфраструктура, як можна таку велич створити руками!!!!!!!!! Скрізь була маса людей, черги великі, але вони швидко рухалися, це ніби окрема країна, де панує фантастично-веселий настрій на кругом
На вході, спочатку моросив дощик, але потім розпогодилося
Діснейленд готовий до Хеловіна
Дорогою на чарівне дерево
Пірати карибського моря - горки суперові
Індіана джонс - американські гірки з мертвою петлею, адреналін зашкалює
Палац сплячої красуні
Головна вулиця
На підході до зіркольоту Готуємося на посадку - летимо на Пандору
МЕГА атракціон ПУШКА, американські гірки відпочивають, з 20 млн. людей мені з Людою пощастило сиділи на першому місці, ми летіли у прірву, летіли соплі, сльози, слюні, кричали всі, але я так кричала що зірвала голос, всі кажуть було чути лише мене, і від цього ще кайфовіше, адреналіну вистачить надовго
Було ще море атракціонів і на човнах, і у вагонах, і подорож у дитинство, і під водою, все і не розкажу, під час самих атракціонів не фоткалась, а насолоджувалася - а запірамідили класичною каруселлю різдвяні коники, щоб можна було в готелі заснути Це звісно спогади на все життя Добавлено (04.11.2013, 17:55) ---------------------------------------------
Цитата Aliya ( ) Тоже очень красиво! А какой там фарфор а яке каміння дорогоцінне, і вишукана ручна робота ювелірів
|
|
|
|
|
Vovk | Дата: Понеділок, 04.11.2013, 20:06 | Сообщение # 2009 |
СУПЕРБІЗОН
Статус:
| Цитата Disha ( ) вообще смотрю на все фотки - точно как ребенок, так захватывающе!!!! мне кажется я б там и жила Disha, в мене теж такі почуття були коли ми туди потрапили, а зараз таке тепло на душі - ще й досі гріє, дивлюся фото і ніби знову там радості немає меж
|
|
|
|
Мышка | Дата: Понеділок, 04.11.2013, 20:15 | Сообщение # 2010 |
Наша любимица
Награды: 12
Статус:
| Цитата Vovk ( ) вже на підїзді, так ми гуляли по нічному Парижу на громадських веліках ура-ура!!! ох, ночной Париж лямур
|
|
|
|
|