Парфюмерия Ив Роше
| |
Фрэя | Дата: Понеділок, 10.01.2011, 18:35 | Сообщение # 1 |
 Лакоманьяк
| Фото выставляем в Галерее.Здесь пишем содержательные отзывы.
|
|
|
|
vikka | Дата: Неділя, 27.09.2015, 16:58 | Сообщение # 2581 |
 Ангел
| Цитата Maro (  ) MOMENT DE BONHEUR весной, водичка ассоциировалась у меня с влажной теплицей полной бутонов роз. Попробовала сейчас: осенний сад, увядшие розы ...я тоже очень люблю этот аромат ...а моему мужу порошком воняет ...жду когда куда то уедет, что бы поносить
|
|
|
|
liddi | Дата: Понеділок, 28.09.2015, 01:16 | Сообщение # 2582 |
 Ангел
Награды: 1
Статус: 
| Привет, девочки. Тестила новые духи СЭБС. Сначала с салфеточки - писать не стала. Всё-таки это салфетка, хотя и с неё понравились. Тестила в магазине - на руку. Да, она напоминает Кокон. Потому что в её пирамидке похожие ноты. Но по-настоящему, конечно, он совсем другой. Послевкусие кокона всё-таки не сладкое, оно такое кожистое, хоят и смягчённое ванилью. Когда же испарились эти духи на руке чувствовалась только ваниль, так что мне они не кажутся такими уж сильными. Брызнула я на руку щедро один раз. Если они у меня будут, может мнение изменится.... Пока - дороговато...
|
|
|
|
Tania402 | Дата: Середа, 30.09.2015, 11:07 | Сообщение # 2583 |
 Королева
Награды: 0
Статус: 
| Протестувала і я ПВ So Elixir Bois Sensuel. Дана ПВ нагадала мені ПВ Чорний Ірис з додаванням солодких нот ванілі і ноток взятих з ПВ Соу Еліксир ) В загальному, цікавий аромат, не на кожен день. Підходитиме на осінь-зиму і початок холодної весни ) Чекатимемо аромат в подарунок, і тоді розпробуємо його з усіх сторін і у всі пори року і різну погоду.
Але зараз, в прохолодну осінь дуже ніжно, солодко, дорого і загадково, на шкірі, волоссі і одязі звучить ПВ Амброва Вуаль... Один з найцікавіших (як на мене) ароматів від Ів Роше. Він такий багатогранний, пудровий, жіночний, зігріває і розтоплюється теплом і ніжністю в повітрі. Аромат дуже густий, складається враження, що у флаконі не вода, а ефірні олії... Найбільш в ньому відчутний аромат ванілі і ладана... Саме те, що потрібно в такі холодні осінні дні для підняття настрою ))))
|
|
|
|
yaninka | Дата: Середа, 30.09.2015, 11:10 | Сообщение # 2584 |
 Ангел
Награды: 1
Статус: 
| Tania402, як ти гарно написала про вуаль теж її дуже поважаю, і ірис але так гарно написати не можу завтра мабудь вдягну вуаль, а сьогодні в мене кокон скучила за ароматами ІР, майже все літо від них відпочивала
|
|
|
|
Tania402 | Дата: Понеділок, 05.10.2015, 09:10 | Сообщение # 2585 |
 Королева
Статус: 
| Ой дівчатка, от як тільки настали прохолодні дні, особливо вранці, коли збираєшся на роботу, руки так і тягнуться кожного дня до різних парфумків. А все тому, що засумувала, напевно, я за теплими, тягучими, багатогранними, складними парфумованими водами... От і сьогодні відтворила на собі давно забуту ПВ Евіденс. Чому забуту? Та тільки через те, що раніше відчувала її на кожній другій дівчині, жінці... Водички було занадто багато, скрізь відчувалася. Але я засумувала за нею... І сьогодні вона підняла мені настрій )) По-перше, вражає її стійкість! Як на мене, це самий стійкий аромат у ІР. По-друге, він ніжний і жіночний, переливається ароматами квітів, я чомусь відчуваю у ньому конвалії і жасмин. Він створює навколо себе якусь романтичну ауру. І по-третє, його завжди можна взяти подарунком )) тобто насолоджуватися можна постійно, і я чомусь думаю, що у кожної прихильниці ІР цей парфум є )) Тому, спробуйте його зараз і можливо він сподобається і відкриється для вас ніжністю, саме в холодну осінь...
Сообщение отредактировал Tania402 - Понеділок, 05.10.2015, 09:11 |
|
|
|
Leto | Дата: Понеділок, 05.10.2015, 10:40 | Сообщение # 2586 |
 Анастасия
Статус: 
| Цитата Tania402 (  ) От і сьогодні відтворила на собі давно забуту ПВ Евіденс. Чому забуту? Та тільки через те, що раніше відчувала її на кожній другій дівчині, жінці... Водички було занадто багато, скрізь відчувалася. спасибо за описание. Вот именно по этой причине я никогда не носила этот аромат, надо будет дать ему второй шанс
|
|
|
|
Vovk | Дата: Понеділок, 05.10.2015, 12:15 | Сообщение # 2587 |
 СУПЕРБІЗОН
Награды: 5
Статус: 
| Вчора спробувала блакитну лагуну, ніжна лілія, білі квіти + натурель , не дуже стійка, що радує
|
|
|
|
Tania402 | Дата: Вівторок, 20.10.2015, 11:54 | Сообщение # 2588 |
 Королева
Статус: 
| Продовжу свої враження від парфумів, якими користуюся осінню. З приходом холоду приємно користуватися теплою ПВ Соу Еліксир, навіть сам флакон прозоро-золотого кольору асоціюється з осінніми фарбами. Ніжний аромат, солодкий присмак, теплі відчуття, жіноча краса і сексуальність - все проявляється на тілі від цього аромату. Аромат ДУЖЕ стійкий!!! Декількох натисків вистачає на весь день. Дуже ніжно тримається на волоссі. Коли надягаєш даний парфум на себе, хочеться відразу проявити всю свою жіночність: одягти сукню (навіть якщо на вулиці прохолодно), вибрати якесь яскраве кольє, щоб доповнити жіночний образ, підфарбувати очі, щоб були виразними, і доповнити образ даним ароматом. Думаю, що саме зараз даний аромат звучить просто божественно )) 
Добавлено (20.10.2015, 11:54) --------------------------------------------- Ну і звичайно найсмачнішим, найрозкішнішим (на мою думку) парфумом на осінь є ПВ Чорна Ваніль )) Її солодкі, неймовірно жіночні, зачаровуючі ноти окутують ніжнісю і пристрастю. Це аромат впевненої в собі жінки, який саме в холодну пору року нагадує про те, що вона є пристрасною і загадковою завжди. Також стає зрозумілим, чому багато хто в парфумі Неролі відчуває ноти Ванілі, все це тому, що в композиції ПВ Чорна Ваніль присутні ноти квіток флордеранжу, тобто того самого неролі. Саме ці квіточки додають Чорній Ванілі терпкості і різкості ) Аромат просто чудовий!!! Взагалі, для мене це найулюбленіший аромат в Ів Роше )
Сообщение отредактировал Tania402 - П`ятниця, 23.10.2015, 14:14 |
|
|
|
Vitmark | Дата: Понеділок, 26.10.2015, 11:03 | Сообщение # 2589 |
Тайна
Статус: 
| А кто сталкивался с парфюмерной Водой Neroli ? Как аромат, может на что-то похож?
|
|
|
|
Tania402 | Дата: Понеділок, 26.10.2015, 12:24 | Сообщение # 2590 |
 Королева
Статус: 
| Vitmark, Неролі дуже схожа своїми нотками на ТВ Цветущий Цитрус із серії "Утро в саду", або на колишню ТВ Цветок Флордеранжа із серії Pur Desir. Відмінність лиш в тому, що ПВ Неролі - це більш густий і багатогранний аромат, на багато стійкіший за ТВ, у ньому є якась гірчинка від апельсинових ноток, і приторний аромат ванілі. На собі я відчуваю солодкий шлейф, після того, як користуюся даним парфумом. Для мене ця ПВ - це не свіжість на літо і жарку весну, а навпаки, тепло в холодну осінь і весну. Тому даним ароматом можна користуватися в прохолодну пору року ) Асоціації з погодою наступні - прохолодний осінній або весняний день, свіже прохолодне повітря, але небо блакитне-блакитне без хмар, світить сонце, а земля, або асфальт сухенькі )) Саме в таку погоду хочеться одягати цей парфум )
|
|
|
|
vikka | Дата: Понеділок, 26.10.2015, 14:46 | Сообщение # 2591 |
 Ангел
| Vitmark, аромат на любителя, он или нравится , или нет...Тестила в магазине ИР у нас городе - не понравился, но подарком всё таки получила 30 мл, пытаюсь к нему притереться, не получается...на себе носить не могу, но рада что он у меня есть
|
|
|
|
Anita | Дата: Понеділок, 26.10.2015, 14:56 | Сообщение # 2592 |
 компания arnita ©
| Tania402, vikka, вы реально думаете, ей нужны ваши впечатления? Она ссылок своих с редиректами понапихала везде, а чтобы явно в глаза не бросалась, чет еще написала но вам за отзывы спасибо
|
|
|
|
vikka | Дата: Понеділок, 26.10.2015, 16:27 | Сообщение # 2593 |
 Ангел
| ...а я наивная чукотская девушка ...
|
|
|
|
Taffi | Дата: Понеділок, 26.10.2015, 22:57 | Сообщение # 2594 |
 Королева
Награды: 2
Статус: 
| Пробую описать свое впечатление от So Elixir Bois Sensul покупала 30мл. Пшикала прямо на кожу. В первое мгновение возникло такое мощное, интенсивно-насыщенное и очень красивое пудрово-ванильное облако, томного , ну очень красивого аромата, действительно, как писали девочки, напоминающий Ангел Мюглера, в этот момент я очень хорошо чувствовала терпковатый Ирис. Но эта красота рассеялась очень быстро, а жаль..очень красивое начало аромата. На коже у меня в течении еще десяти минут, оставался только кисленький аромат , я так понимаю, это пачули. И только потом, начали проявляться амбровые и древесные нотки ( мне чем то напоминающие Черную Амбру, но как то изящнее, цветочнее, как легкий дым от веточек вишни или розы) потом проявилась ваниль и связала все эти отдельные ноты аромата в какой то нежный, округлый общий аромат-шарик. ( потом еще и роза из нескольких нот угадывалась) Ваниль не приторная, аромат получился не сладкий, красивый, индивидуальный, с полутонами и претензией.. но какой то совсем тихий, - напшикалась я от души, а аромат сидит очень и очень близко к коже, часа через два, через одежду еле еле улавливается и совсем не шлейфит. и вот это единственный минус для меня, а так в общем очень даже понравился.
Сообщение отредактировал Taffi - Понеділок, 26.10.2015, 22:59 |
|
|
|
карсвет | Дата: Субота, 28.11.2015, 21:15 | Сообщение # 2595 |
 Почетный Знаток Орхидей
Награды: 2
Статус: 
| В следующем году нас ждет новинка : Yves Rocher Secret d`Essences Rose Oud, это наверное дань моде, только у очень "ленивого" бренда нет розово-удового аромата ! Люблю ароматы такого направления, интересно что получится у ИР... Статья на Фрагрантика о новинке.
Сообщение отредактировал карсвет - Субота, 28.11.2015, 21:21 |
|
|
|
|