П`ятниця, 27.12.2024, 06:01
         Подруга
Приветствую Вас Гость

Клуб советов для здоровья - Сторінка 33 - Форум

Погода в Украине
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форуму: Ёлка, Liv, Suzie  
Клуб советов для здоровья
korolevaДата: Четвер, 21.11.2013, 20:52 | Сообщение # 481
Ангел
Награды: 4
Статус:
Ой, і в мене ерозія....Але я потім розповім свою історію...Дівчата, в дитини вітрянка...По ходу легка форма, пару прищиків протягом 3-х днів, температура відсутня...До мене має в гості приїхати подруга. Є ризик, що вона підхопить її? Вона ще не хворіла...Їй 31 рік. І ще: це купатись не можна? Поділіться досвідом) Дякую

miraДата: Четвер, 21.11.2013, 21:36 | Сообщение # 482
Ангел
Награды: 0
Статус:
Цитата koroleva ()
.До мене має в гості приїхати подруга. Є ризик, що вона підхопить її?

99,9% - что заболеет, недельки через 2
купать или не купать - мнения врачей разделяются, лишь бы ребенок не чесал эти волдырики

marynaДата: Четвер, 21.11.2013, 21:52 | Сообщение # 483
Ангел
Награды: 1
Статус:
koroleva, привіт! Ризик для подруги є. Але залежить коли вона до вас приїде.При вітрянці дитина є заразною ще 5 днів після появи останнього висипання(прищика). Щоб контролювати тривалість появи нових висипань,якраз потрібно змащувати їх зеленкою щоденно.Як правило це 5-7 днів.Тобто ще +5 днів і виходить,що дитина вже не є заразною десь після 10 дня від появи висипань. Купати можна в слабкому розчині марганцівки,тоді прищики швидше загоюються і не нагноюються.Або митися душем.Але не терти мочалками,просто митися дит.милом і потім легко промокнути тіло рушником. Замість зеленки можна використовувати настойку календули або прополісу.
P.S.До речі моя кума зараз хворіє вітрянкою,їй теж 31 рік,то дуже важко переносить :температура під 39,загальна слабкість,дуже сильний свербіж. Я їй теж порадила ванни з марганцівкою,то вона каже,що рятується ними по 2-3 рази на день.

korolevaДата: Четвер, 21.11.2013, 23:11 | Сообщение # 484
Ангел
Статус:
maryna, получаэться подруга маэ приъхати на 5 день висипаня...Ризиковано(

irmaДата: Четвер, 21.11.2013, 23:20 | Сообщение # 485
Брюнетка со стажем
Статус:
по ветрянке. у нас тоже в школе опять-осень.. так ее лучше не мазать зеленкой или другим, а просто купать ребенка в марганцовке, если есть в запасах. и темпа, если есть, быстро уйдет и подсушит лучше. выяснено опытным путем. а взрослый может заболеть. но не факт, что именно ветрянкой, может герпес высыпать-вирус один. да, особо заразно дни до первого -последнего прыщика, а карантин 21 день. мои как-то заболели на 3 неделе карантина, но это скорее не обычность, а из разряда-так может быть.

Хорошие люди принесут вам счастье, плохие люди наградят вас опытом, худшие — дадут вам урок, а лучшие — подарят воспоминания. Цените каждого.
Все грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала!

korolevaДата: Четвер, 21.11.2013, 23:25 | Сообщение # 486
Ангел
Статус:
У нас від сили 10 прищиків за 10 днів. Дитина жвава, грається, температури немає...

ClaireДата: П`ятниця, 22.11.2013, 00:11 | Сообщение # 487
Ангел
Награды: 3
Статус:
Цитата Feja ()
Девочки, посоветуйте капли для глаз от пересыхания, а то сочетания отопления и целого дня за компьютером дает о себе знать, краснеют и пекут глаза

Голубые капли для глаз Innoxa girlflower

только похудеешь
а проклятый нюх
обнаружит запах
свежих печенюх

Feja1Дата: П`ятниця, 22.11.2013, 11:24 | Сообщение # 488
Ангел
Статус:
Цитата Claire ()
Голубые капли для глаз Innoxa

срок годности 15 дней! после открытия mouse

БубочкаДата: П`ятниця, 22.11.2013, 11:54 | Сообщение # 489
Ангел
Статус:
Цитата koroleva ()
Дівчата, в дитини вітрянка...По ходу легка форма, пару прищиків протягом 3-х днів, температура відсутня...До мене має в гості приїхати подруга. Є ризик, що вона підхопить її? Вона ще не хворіла...Їй 31 рік. І ще: це купатись не можна? Поділіться досвідом) Дякую

Це дуже добре, що в легкій формі da Одужуйте швидше! flowers В нас в малої теж легко пройшло, прищиків не багато і температури не було. А подруга може заразитись, якщо не хворіла, та навіть якщо людина перехворіла теж є ймовірність повного зараження. Це міф, що коли людина один раз перехворіла, то більш ніколи не захворіє.

Добавлено (22.11.2013, 09:54)
---------------------------------------------
А ще я від лікарів чула, що вітрянкою неможливо не перехворіти. Просто є люди, в яких нема ніяких ознак зовні, а прищиками обсипає внутрішні органи, а температуру люди сприймають як ОРЗ. Я наприклад не хворіла ще і тато мій не хворів. brows

Важное правило женщины: нельзя экономить на духах, косметике и белье. Уж если и нужно на чем-то экономить, то на еде.

marynaДата: П`ятниця, 22.11.2013, 12:51 | Сообщение # 490
Ангел
Статус:
koroleva,так ризик для подруги є.Єдиний варіант,що в неї міцний імунітет. Бубочка цілком права,що вітрянкою можна хворіти не тільки 1 раз в житті.Так було колись,а тепер віруси дуже швидко мутують,появляються нові штами(види) і тому можливі повторні випадки. Я зараз кожен день приймаю по 3-5 діток з вітрянкою,тому надіюсь,що в мене вже виробився стійкий імунітет.Але чекаю 21день,бо бачилась з кумою якраз за день до появи в неї висипань))) koroleva,бажаю, щоб доня швидко одужала.

irmaДата: П`ятниця, 22.11.2013, 12:57 | Сообщение # 491
Брюнетка со стажем
Статус:
да, сейчас можно ветрянкой 2 раза переболеть, если первый раз был в легкой форме, но иммунитет через 23-30-40 (а иногда и раньше, это у кого как) лет к ветрянке слабее настолько ,что можно повторно заразиться. знаю случаи

Хорошие люди принесут вам счастье, плохие люди наградят вас опытом, худшие — дадут вам урок, а лучшие — подарят воспоминания. Цените каждого.
Все грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала!

Сообщение отредактировал irma - П`ятниця, 22.11.2013, 12:58

ClaireДата: П`ятниця, 22.11.2013, 15:24 | Сообщение # 492
Ангел
Статус:
Цитата Feja ()
срок годности 15 дней! после открытия

28 da у Визина кстати так же.

Добавлено (22.11.2013, 13:24)
---------------------------------------------
Мне тут назначили сдать кровь на гормоны, врач назначила в лаборатории "Дила". А я перед тем была в "Синево", взяла у них прайс, так вот в Синево получается дешевле. Может кто знает- какая лаборатория лучше и есть ли смысл переплачивать? confuse

только похудеешь
а проклятый нюх
обнаружит запах
свежих печенюх

ЕленчикДата: П`ятниця, 22.11.2013, 15:34 | Сообщение # 493
Шальная Админша
Награды: 30
Статус:
Цитата Claire ()
врач назначила в лаборатории "Дила"

Скорее всего врач имеет там откат за каждого клиента присланного. Так что иди туда,где тебе выгодней

код QER768 - скидка 5% при любом заказе IHerb

Карта Brocard на 20% скидки 2060031919984

korolevaДата: П`ятниця, 22.11.2013, 19:14 | Сообщение # 494
Ангел
Статус:
Цитата Claire ()
Может кто знает- какая лаборатория лучше и есть ли смысл переплачивать?

Довгий час здавали в Ділі, брали направлення від лікаря, а потім зрозуміли, що нікому ті направлення там не потрібні (окрім вигоди лікаря. що посилає туди). Вже давно здаю в Сінево, там дійсно дешевше) А сказати яка краща - важко. Якісно і там і там, сервіс теж гарний в обох місцях. Тому навіщо переплачувати? Є ще Медібор, так там жіночі мазки не беруть, а мені таке не підходить і обстановка там якась бідовенька, а ціни нормальні такі!

ClaireДата: П`ятниця, 22.11.2013, 22:44 | Сообщение # 495
Ангел
Статус:
я прям не знаю что делать- это врач знакомая, соседка(

только похудеешь
а проклятый нюх
обнаружит запах
свежих печенюх

Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz