П`ятниця, 15.11.2024, 17:26
         Подруга
Приветствую Вас Гость

Странствия - Сторінка 150 - Форум

Погода в Украине
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форуму: Ёлка, Liv  
Странствия
РианаДата: Четвер, 03.04.2014, 14:49 | Сообщение # 2236
Белая-Пушистая
Награды: 3
Статус:
lenchik_ko, рада за вас!!! Я кажде утро заходила в Одноклассники в ожидании твоих фото, пока вы там были. И мужу показывала, красота неимоверная!!!! Я даже на этой волне аву себе сменила, так на отдых захотела love Скажи, тут намного больше понравилось, чем на Родосе?

Пройдет время, и вы забудете, во что была одета женщина, но запах её духов надолго останется в вашей памяти.

DishaДата: Четвер, 03.04.2014, 14:52 | Сообщение # 2237
Девушка-желание
Награды: 7
Статус:
Цитата Риана ()
Скажи, тут намного больше понравилось, чем на Родосе?

думаю однозначно, т.к. это немного не сравнимо.... confuse

РианаДата: Четвер, 03.04.2014, 14:56 | Сообщение # 2238
Белая-Пушистая
Статус:
Цитата Disha ()
думаю однозначно, т.к. это немного не сравнимо...

отдыхать везде хорошо smile

Пройдет время, и вы забудете, во что была одета женщина, но запах её духов надолго останется в вашей памяти.

DishaДата: Четвер, 03.04.2014, 15:01 | Сообщение # 2239
Девушка-желание
Статус:
Цитата Риана ()
отдыхать везде хорошо

ой, это 100%!!!! и не важно острова, материк, за границей или просто за городом!!!

ЛенкаДата: Четвер, 03.04.2014, 15:03 | Сообщение # 2240
Ангел
Награды: 1
Статус:
lenchik_ko, наконец дождались. Виды на фотках просто класс. Ждем дальше. smile И поздравляю с долгожданным путешествием.

Hasta la victoria siempre.
Min Gud, mit Land, min Ære
Бывают люди, которым знание латыни
не мешает все-таки быть ослами.
Мигель де Сервантес Сааведра

lenchik_koДата: Четвер, 03.04.2014, 15:30 | Сообщение # 2241
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
Наступна розповідь буде про океан. Нереальної краси океан, який, як я вважала, на картинках завжди підфотошопували) Насправді ті картинки навіть не передають реальну красу океану – він набагато красивіший....
Коли ми припливли до пірсу, по якому я мріяла пройтися, та побачили красу води, я була в тааааакому захваті. Кілька хвилин ходьби на пірсі запам”ятаю на довго – я відчула себе королевою і ловила кожен момент своїх перших кроків на омріяному острові. Коли ми прийшли на рецепшн, то нам одразу ж роздали холодні, мокрі запашні рушнички та свіжий холодний фреш з папайї (дівчата, який же він смачний). Поки ми вписували дані в анкетки для поселення, то нам вже принесли ключики від номеру. Дали 116 будинок. Я перед відльотом добре начиталася і знала, що найкраща берегова лінія з номерів 140-169(коралів немає, а пісок як мука). На „ломаній” (дуже ломаній) англійській мові я довго просила інший номер і мені пообіцяли, що наступного дня о 10 ранку переселять в 148, бо на той час усі кращі були заселені. Ми погодилися, пішли до номеру, одразу ж переодягнулися і пішли купатися. Вода просто гарячуща (така, як ми миємось в душі). Наступного дня нам в номер зателефонували і переселили в обіцяний будиночок.
Сам острів невеликий – 700 на 100 метрів, здається. Обійти по береговій лінії його можна за хвилин 20. Щоранку я вставала о шостій, йшла, насолоджуючись сходом сонця, біля берега та збирала ракушки, які за ніч винесла вода на берег(більшу частину з них ми потім забрали додому). На острові є невеличка коса, біля якої ростуть корали. Там багато маленьких різнокольорових рибок, а також, розповідали інші, там десь живе мурена (чоловік кілька разів пливав там, але не бачив її). У кожного будиночка є свій вихід на пляж і в сад (тобто в будинка 2 виходи/входи), це дуже зручно. З нашої сторони дуже мілко (я спеціально цей острів вибрала, бо для доньки добре), йдеш метрів 200, а вода, коли відлив, по коліна)))))) (у прилив по пояс, зранку – по коліна, після обіду – по пояс). Якщо хотілося глибину, то йшли на косу (неподалік від нашого номеру), то там лежали у воді. Вода, як я уже писала, надзвичайно гаряча (таку ще ніде не зустрічала, окрім своєї ванної кімнати))))). Такою вона пробула днів 6 (з переривами), а потім була теплющою. Я ніколи б не подумала, що в океані буває така вода!!! Чоловік також був в шоці. Біля берега пливає багато маленьких акул (близько 50 см), але тільки ти хочеш підійти до них ближче, як вони тікають.
Океан грає різноманітними фарбами. Особливо коли світить сонечко і на небі є кілька хмаринок, то нереально красиво виходить. Доща не було практично взагалі (ну і ми вибирали, щоб летіти туди не в сезон дощів). Одного разу зранку я пашла до бару (сіла на диванчику), щоб зайти в інет і впало кілька дощових капель, а потім одразу ж на небі з”явилася веселка (дивіться на фото). Дуже гарно. А ще був у ночі трішки дощ, але вранці і сліду не було.

Добавлено (03.04.2014, 14:26)
---------------------------------------------
дівчата, частина фоток з планшета, а він чомусь так темно фоткає. ті, що яскравіші, то с фотіка-мильниці. чоловік категорично відмовився брати на відпочинок зеркалку та камеру gryst камеру ладно, але нормальній фотік не помішав би gryst

Добавлено (03.04.2014, 14:29)
Риана, о.Родос по своему хорош. я бы еще туда вернулась. там все по-другому. На Родосе хочется активничать, а на Мальдивах - отдых души и тела. Особенно вечером сидишь/лежишь на берегу океана и балдеешь...а вокруг ни души love

Добавлено (03.04.2014, 14:30)
пи.си. вибачте, що мене багато)

КсюшаДата: Четвер, 03.04.2014, 15:32 | Сообщение # 2242
Ангел
Статус:
lenchik_ko, эмоциональное начало обещает захватывающее путешествие! ))
с нетерпением ждем продолжения love
вода в океане неимоверно красивая, чистая love
дочка красотуля! а сколько воспоминаний будет у ребенка! love

Цитата olgas ()
Я сначала глянула фотки, подумала, что ты жена Кузьмы (пока не начала читать)

ну и я на это повелась) confuse lollol

Добавлено (03.04.2014, 14:32)
ой, мамочки, красота какая!!! love love love

«И только аромат цветущих роз, летучий пленник, запертый в стекле, напоминает в стужу и мороз о том, что лето было на земле. Свой прежний блеск утратили цветы, но сохранили душу красоты». Шекспир

РианаДата: Четвер, 03.04.2014, 15:34 | Сообщение # 2243
Белая-Пушистая
Статус:
Цитата lenchik_ko ()

Алена, давай еще, глаз не оторвать от такой красоты :love:І яка ти гарна,така струнка!!!!

Сообщение отредактировал Риана - Четвер, 03.04.2014, 15:34

МышкаДата: Четвер, 03.04.2014, 15:43 | Сообщение # 2244
Наша любимица
Награды: 12
Статус:
lenchik_ko, просто реально нереально красиво!
буду теперь и я туда мечтать попасть hihi раз твоя мечта осуществилась, то и моя принеприменно сбудется

PikДата: Четвер, 03.04.2014, 15:49 | Сообщение # 2245
Ангел
Статус:
lenchik_ko,

Така краса love немаэ слів ... казка ! love не просто відмінний відпочинок , як Сон

на яву ! da

SestritsaДата: Четвер, 03.04.2014, 15:52 | Сообщение # 2246
Кулинарный Гуру
Награды: 6
Статус:
Цитата Ксюша ()
ну и я на это повелась)

А я Кузьму не признала, сразу подумала, что муж, но похож жеж на кого не помню lollol
Ленчик, фотки феерические! love
А взять зеркалку на Мальдивы по-моему отличный повод. Куда ж ее еще брать, как не океан фотать?

с утра флудилку почитаю
и кофе в чашечку налью
всему что портит настроенье
фак ю

PikДата: Четвер, 03.04.2014, 15:55 | Сообщение # 2247
Ангел
Статус:
Цитата lenchik_ko ()

Ще не багато hihi Требуем продолжения Банкета ! smile

lenchik_koДата: Четвер, 03.04.2014, 15:59 | Сообщение # 2248