Домашние растения
| |
Lora78 | Дата: Вівторок, 03.06.2014, 15:35 | Сообщение # 2431 |
Ангел
Награды: 0
Статус:
| Цитата lenchik_ko ( ) а для чого він?
от стресса. например, после покупки и перевозки. сухо, холодно, жарко и т.п. поддерживает растение. и удобрения можно взять какие-то для поддержания сил.
Спасибо, девочки!
|
|
|
|
Танни | Дата: Вівторок, 03.06.2014, 15:36 | Сообщение # 2432 |
Парфюмерная Феечка
Награды: 5
Статус:
| lenchik_ko, как твоя деть?
Шанель, Диор, Версаче, Прада... Что мне еще для счастья надо?
|
|
|
|
lenchik_ko | Дата: Вівторок, 03.06.2014, 15:39 | Сообщение # 2433 |
Всезнающий хомяк Ив Роше
Награды: 7
Статус:
| Цитата Танни ( ) стимулятор роста якого? коріння, цвітоноси чи листки?Добавлено (03.06.2014, 14:38) ---------------------------------------------
Цитата Танни ( ) lenchik_ko, как твоя деть? brows яка з чотирьох? Та, що найдоросліша, то вже наростила один корінець на 2 см, один на півтора і один манюсінький. є ще три вкупі по менші, але вони в купі і корінчики тільки починають виднітися. і є ще дві маленьких дєтки, але вони хай собі ростуть - не заглядаю до них. думаю, що ще треба поекспериментувати Добавлено (03.06.2014, 14:38) ---------------------------------------------
Цитата Lora78 ( ) от стресса. например, после покупки и перевозки. сухо, холодно, жарко и т.п. понялДобавлено (03.06.2014, 14:39) --------------------------------------------- бачила на днях передачу про Тайланд. показували пітомніки з орхідеями. дівчаааааата, яка краса, просто триндець. хочу туди аж пищу
|
|
|
|
Танни | Дата: Вівторок, 03.06.2014, 15:40 | Сообщение # 2434 |
Парфюмерная Феечка
Статус:
| Цитата lenchik_ko ( ) якого? коріння, цвітоноси чи листки? всего по чуть-чуть . єпин стимулирует биохимические процессі в клетках растюхи, поєтому если его использоватькак стимулятор, то и подкармливать надо, как лорик написала віше
|
|
|
|
Lora78 | Дата: Вівторок, 03.06.2014, 15:42 | Сообщение # 2435 |
Ангел
Награды: 0
Статус:
| Цитата lenchik_ko ( ) якого? коріння, цвітоноси чи листки? роста всего. но им опрыскивают листья.
Спасибо, девочки!
|
|
|
|
lenchik_ko | Дата: Вівторок, 03.06.2014, 15:43 | Сообщение # 2436 |
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
| ага, дякую, дівчатка, за роз"яснення
|
|
|
|
Танни | Дата: Вівторок, 03.06.2014, 15:43 | Сообщение # 2437 |
Парфюмерная Феечка
Статус:
| Цитата lenchik_ko ( ) яка з чотирьох? Та, що найдоросліша, то вже наростила один корінець на 2 см, один на півтора і один манюсінький. є ще три вкупі по менші, але вони в купі і корінчики тільки починають виднітися. і є ще дві маленьких дєтки, але вони хай собі ростуть - не заглядаю до них. думаю, що ще треба поекспериментувати а фото будет? а продавать будешь? У МЕНЯ ВСЕГО ОДНА ДЕТЬ, ОСАЛЬНІЕ ПОДОЗРЕВАЕМІЕ ОКАЗАЛИСЬ ЦВЕТОНОСАМИ
|
|
|
|
Танни | Дата: Вівторок, 03.06.2014, 15:44 | Сообщение # 2438 |
Парфюмерная Феечка
Статус:
| Цитата lenchik_ko ( ) хочу туди аж пищу ТА ТО Ж НЕ ТУТ ПИЩАТЬ НАДО, А МУЖУ В УХО
|
|
|
|
lenchik_ko | Дата: Вівторок, 03.06.2014, 15:51 | Сообщение # 2439 |
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
| Цитата Танни ( ) а продавать будешь? та куда. первые две точно себе оставлю, так как интересно что с них получится. лучше купить полноценную орху на распродажи без цветоноса и она выпустит быстрее цветоносик, чем детка. Читала, что детка цветет на 5 год вот мне интересно, смогу ли я их выходить. но если эти две первых приживутся, то следующие отдам так (если кто захочет) Добавлено (03.06.2014, 14:51) ---------------------------------------------
Цитата Танни ( ) ТА ТО Ж НЕ ТУТ ПИЩАТЬ НАДО, А МУЖУ В УХО он уже оглох. посадил меня на туристическую диету, а мне это не помогает - только сижу на турфорумах
|
|
|
|
Бубочка | Дата: Вівторок, 03.06.2014, 15:58 | Сообщение # 2440 |
Ангел
| Цитата lenchik_ko ( ) а я тижні два-три тому купила за 50 грн орхідею на 2 цвітоноса з однією квіткою і дуже багато манюсіньких бутончиків. так вона ту квітку скинула і вже відкрила нових 5 квіток+бутони на підході до цвітіння love треба ще завтра заглянути до магазину brows там багато орхідей по 50 грн з гарними корінцями, але більшість практично без цвітоносів, хоча то не проблема - з часом вони проклюються Ех, везе ж тобі за таку ціну купувати фалики Я б зразу по кілька штук брала
Важное правило женщины: нельзя экономить на духах, косметике и белье. Уж если и нужно на чем-то экономить, то на еде.
|
|
|
|
Танни | Дата: Вівторок, 03.06.2014, 15:59 | Сообщение # 2441 |
Парфюмерная Феечка
Статус:
| Цитата lenchik_ko ( ) Читала, что детка цветет на 5 год єто сеянці,а те что віросли на цветоносах могут и на мамке процвести у моей подружки деть в 5 месяцев процвела но єто она на цветоносе біла, т.е. сил на цветение хватило (маминіх ) и еще одна деть отсаженная процвела в 1,5 года от момента рождения, но процвела 2-мя цветочками всего
|
|
|
|
Танни | Дата: Вівторок, 03.06.2014, 16:00 | Сообщение # 2442 |
Парфюмерная Феечка
Статус:
| Цитата lenchik_ko ( ) если кто захочет я уже хочу
|
|
|
|
lenchik_ko | Дата: Вівторок, 03.06.2014, 16:03 | Сообщение # 2443 |
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
| Цитата Бубочка ( ) Я б зразу по кілька штук брала та ти розуміє, там буває що залишаються ніякі, а буває, що є по кілька класних. то як попадеш. тим паче продавці собі дещо забирають. але ті, що я там купила на розпродажі, то тьфу-тьфу всі живі та здорові, ростуть, цвітуть. навіть не довелося коріння обрізати. тому, якщо хтось забажає, то можу придбати і переслати НП за умови, що ви кинете силку як їх упакувати, щоб не поломати під час транспортування, бо я уяви немаю. інколи переглядаю, що відправляють з кількома цвітоносами і все доходить гарно
|
|
|
|
Бубочка | Дата: Вівторок, 03.06.2014, 16:03 | Сообщение # 2444 |
Ангел
| Цитата lenchik_ko ( ) Читала, что детка цветет на 5 год Не правда В мене цвіла зразу на цвітоносі, так з цвітом і зрізала Причому без жодний добрив і стимуляторів вона виросла
Важное правило женщины: нельзя экономить на духах, косметике и белье. Уж если и нужно на чем-то экономить, то на еде.
|
|
|
|
lenchik_ko | Дата: Вівторок, 03.06.2014, 16:06 | Сообщение # 2445 |
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
| Цитата Танни ( ) єто сеянці, ааа, точно... до речі, у мене той коробок з насінням не сохне. вже набрадло чекати коли він висохне Цитата Танни ( ) процвела 2-мя цветочками всего я читала когда-то, что с каждім цветением они будут цвести более обильно Добавлено (03.06.2014, 15:06) ---------------------------------------------
Цитата Бубочка ( ) В мене цвіла зразу на цвітоносі, так з цвітом і зрізала ??? а фотку в теперішньому стані можна глянути? так цікавоооо
|
|
|
|
|