нажати на даму, потімна нажати на Leichte bis mittlere , потім на Pad, потім на малюнок з прокладкою, потім на GRATISPROBE, щоб було 4 шт. потрібно по стілці повернутися на попередню сторінку і нажати знову на GRATISPROBE і нажати на Weiter, появиться форма, заповнити і відправити.
И я поддерживаю просьбу А то я как посмотрю, что тебе приходит, захожу на сайт с халявой, и ничего найти там не могу Один раз флешку удалось заказать, но так и не прислали
Anita, в першому пості під спойлером є всі ссилочки на халявні сайти різних країн :da:, вся моя отримана халява звідти, кожного дня (крім вихідних) халяви оновлюються, як тільки халява появляється - відразу потрібно замовляти, бо дуже швидко вона закінчується, тому на більшість отриманої халяву ссилки не робочі.
ЦитатаElena ()
Вообще не получилось facepalm Одну добавила, а потом кнопка GRATISPROBE стала не активна и Weiter вообще пропала. И все.
Elena, на кнопку GRATISPROBE потрібно нажати ще раз і вона стане активна :da:, якщо не помагає, чистимо кеш і замовляємо знову. В мене щойно все вийшло.
форму заповнюємо латиницею (англ. буквами) Vorname * Ім'я Nachname * Прізвище E-Mail-Adresse * e-mail що закінчується на .com, на емейл приходить підтвердження з Вашими даними, тому ліві мейли краще не звказувати (підтвержувати не потрібно). Telefon * які-небудь 11 цифр, на конверті тел. не зазначається, наприклад 04204598049 Geburtstag des Verwenders можна нічого не вказувати Straße und Hausnummer * адреса вказана в форматі: вул., буд., кв., місто, індекс, Ukraine PLZ * індекс німецький, схожий на свій, шукати тут: http://www.statkod.ru/post.html Ort * вказуємо своє місто і країну, наприклад: Kiev Ukraine Bundesland * Deutschland Land * Deutschland
Sie haben bereits einmal Gratisproben in diesem Jahr bestellt. Damit haben Sie noch eine Gratisprobenbestellung frei
я правильно понимаю, что емейл в этом году уже заюзан? ))) совершенно точно не мной, не мужем и не сыном
ЦитатаJanna27 ()
є всі ссилочки на халявні сайти різних країн
не у всех есть время сидеть и проверять ссылки, при условии, что еще и не каждую получится заполнить, и не все потом придет... для того и тема, чтобы делиться работающим... ну, мне так всегда казалось.
ну у меня на 5 емейлов вылезла надпись Цитата Sie haben bereits einmal Gratisproben in diesem Jahr bestellt. Damit haben Sie noch eine Gratisprobenbestellung frei
У меня такое же. Кэш чистила. Если зайти с немецкого прокси, то кнопка "гратиспробе" вообще не активна, никак
ЦитатаAnita ()
еще и не каждую получится заполнить, и не все потом придет... для того и тема, чтобы делиться работающим... ну, мне так всегда казалось.
Тут ведь и сама не знаешь, что придет, а что нет. Кто-то из девочек раньше писал, что сидела на форуме, и бывало, только одной ей приходила халява, а другим нет, или ей одной не приходило, а другим да.