не знаю,ще не отримала hihi Написано,що трусики для людей з проблемами нетримання (я так розумію, незначного). Там на сайті написано.
бывают у людей в возрасте такие проблемы и используют и памперсы я бы взяла - знаю, кому может пригодится , но мне не нравятся условия и я не хочу давать право использовать свои данные в ЭТих рекламных и других целях... и еще:
... Погоджуючись на цей Порядок, Користувач надає згоду на передачу своїх Персональних даних третім особам відповідно до вищевказаної мети без обов’язку Оператора кожного разу повідомляти Користувача про такі дії. ... Оператор не несе відповідальності за захист Персональних даних, розміщених Користувачем, від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення Персональних даних, а також інших неправомірних дій. Оператор не несе відповідальності за порушення прав третіх осіб у результаті дій Користувача з розміщення Персональних даних інших фізичних осіб. .. и т.д...
и мне один девочки, кому пришло 50 грн на косметику в Просторе, какие там условия? Продам ботинки Солди Коди PR размер ( 25,3 см по стельке) черная замша байка 900 грн. http://podryga.com.ua/forum/32-201-837311-16-1458554755
Сьогодні отримала трусики Зроблені по типу дитячих трусиків-підгузків, м"які, з високою посадкою. Хоч вони призначені при нетриманні сечі,але я зрозуміла ,що мені такі треба в КД ,вночі,бо заливає страшно. Коли замовляла,то на сайті писало,що доставить кур"єр, але сьогодні принесла поштарка .
Щаслива, я тоже получила аж 2 шт просто когда оформляла заказ писала адрес написала все а улицу вписать забыла и уже отправила, а потом еще раз повторила, но вбила адрес правильно, так мне пришло 2 бандерольки если бы я в самом киеве жила так бы не проканало у нас просто домов с буквами раз 2 и обчелся так что почта быстро вручную дописала улицу