Субота, 08.02.2025, 23:08
         Подруга
Приветствую Вас Гость

Болталка о животных - Сторінка 197 - Форум

Погода в Украине
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форуму: Ёлка, Liv, Anita  
Болталка о животных
andronataДата: Вівторок, 16.12.2014, 18:17 | Сообщение # 2941
Заядлая Кошатница
Награды: 1
Статус:
SonRisa, мне муж посоветовал только котов менять, чтобы руки равномерно качались lollol

ИринкаДата: Вівторок, 16.12.2014, 21:00 | Сообщение # 2942
Ангел
Статус:
Нашла Как уберечь ёлочку от кота

Сообщение отредактировал Иринка - Вівторок, 16.12.2014, 21:04

marynaДата: Субота, 20.12.2014, 11:33 | Сообщение # 2943
Ангел
Статус:
Дівчата, я за порадою. У чоловікової сестри киця породи Екзот, вік 1 рік, харчується тільки натуральною їжею. Сестра замітила, що вже кілька днів киця не ступає на одну задню лапку, подумала, що вивих або розтягнула звязки. Але на вулицю виходить дуже рідко, завжди у супроводі сестри, по деревах не скаче, питання "звідки вивих"? І от вчора замітили, що сеча в неї стала червоного кольору. gryst Я, як медик , зразу сказала, що це мабуть пієлонефрит (запалення нирок). Сестра обїздила всі вет.лікарні, які є в нас у районі, кажуть, що це сечо-кам'яна хвороба. Але звідки? Молодий вік, сухий корм взагалі не їсть?! Один ветеринар призначив колоти гентаміцин, но-шпу і вітамін В12. Гентаміцин я вчора почала колоти. Може хтось з таким стикався і може щось порадити? І ще мене цікавить чи достатньо тільки одного антибіотика? Бо киця так нявчить і викручується і мені її так шкода, що вирішили робити тільки 1 укол 2рази в день (гентаміцин).

andronataДата: Субота, 20.12.2014, 13:44 | Сообщение # 2944
Заядлая Кошатница
Статус:
maryna, дуже-дуже шкода кицю, така ще молоденька gryst Нажаль, лікарі мають рацію. Але сечокам"яна хвороба ніяк не пов"язана із сухим кормом (лише якщо такі коти дуже мало води п"ють), а часто з неправильно збалансованим раціоном (неправильне співвідношення в їжї мінералів і солей). Взагалі для котів ця хвороба більш характерна із-за анатомічного вигину сечового каналу, а коли йде мова про сечокам"яну хворобу у кішок, то тут необхідно УЗД, так як тут причина, як правило, у камінцях у сечовидільних шляхах. Я б радила зробити УЗД, тому що якщо причина у камінцях, то тут тільки хірургія і ліками одними допомогти неможливо. Я не лікар, тому не можу коментувати його лікування, але думаю, що ви дарма но-шпу відмінили і вітаміни, тут лікування дійсно має бути комплексним. А но-шпа як раз полегшила би болі у киці. Тут потрібен системний підхід, який полягає докорінній зміні раціону, можливо доведеться пожиттєво давати якісь препарати, наприклад, сечогінні, вітаміни. Іноді переводять на спеціалізовані корма пожиттєво, де збалансовані мінерали і солі. На жаль, ця хвороба, як правило, повністю не лікується, можна лише постійно підтримувати нормальний стан тварини. Я знаю декілька людей, які стикалися з цією проблемою у своїх улюбленців, і після належного лікування і корегування раціону все у них тепер добре і котики живуть щасливо і без турбот. У запущених випадках радять застосовувати евтаназію, але я вважаю, що це велика крайність. Ця хвороба не вирок. Слідкуйте за сечовиділенням кішки. Якщо вона не буде ходити по-маленькому, то треба до лікаря, бо це дуже погано і через 2-3 доби смертельно. Не опускайте руки, все налагодиться, просто треба пережити цей момент. Киця ще молоденька, видужає обов"язково. Удачі, терпіння і гарних результатів від лікування! flowers

marynaДата: Субота, 20.12.2014, 13:51 | Сообщение # 2945
Ангел
Статус:
andronata, дякую, що відгукнулася! flowers Мабуть все-таки вколю ще й но-шпу сьогодні. Значить прийдеться сестрі везти кицю до Івано-Франківська, думаю там повинна бути вет.клініка , де б робили УЗД. Будемо надіятись, що все буде добре.
Цитата andronata ()
Не опускайте руки, все налагодиться, просто треба пережити цей момент. Киця ще молоденька, видужає обов"язково. Удачі, терпіння і гарних результатів від лікування!

Дякую за підтримку! flowers

SonRisaДата: Субота, 20.12.2014, 19:20 | Сообщение # 2946
Мисс ИР,Мисс Отзывчивость, Мисс Доброжелательность
Награды: 7
Статус:
maryna, как жаль, что кошечка заболела. Я искренне желаю, чтобы она поправилась и жила долго и счастливо! Пусть так и будет!!!

marynaДата: Субота, 20.12.2014, 19:26 | Сообщение # 2947
Ангел
Статус:
Цитата SonRisa ()
Я искренне желаю, чтобы она поправилась и жила долго и счастливо! Пусть так и будет!!!

Дякую за добрі слова! cem Надіємся, що видужає.

SonRisaДата: Субота, 20.12.2014, 19:30 | Сообщение # 2948
Статус:
Обязательно выздоровеет!!!
А у моего кота опять ушной клещ, сегодня начали лечение. Врач его намучал, но зато избавимся от этой заразы.

marynaДата: Субота, 20.12.2014, 19:34 | Сообщение # 2949
Ангел
Статус:
Цитата SonRisa ()
А у моего кота опять ушной клещ, сегодня начали лечение. Врач его намучал, но зато избавимся от этой заразы.
Теж лікуйтеся і видужуйте! cem

SonRisaДата: Субота, 20.12.2014, 21:14 | Сообщение # 2950
Статус:
maryna, дякую! cem

andronataДата: Субота, 20.12.2014, 23:02 | Сообщение # 2951
Заядлая Кошатница
Статус:
SonRisa, бедный котик, не болейте! cem

irmaДата: Неділя, 21.12.2014, 13:01 | Сообщение # 2952
Брюнетка со стажем
Награды: 0
Статус:
девочки, а когда собаке надо делать прививку от бешенства и когда уже можно яйки отрезать?

Хорошие люди принесут вам счастье, плохие люди наградят вас опытом, худшие — дадут вам урок, а лучшие — подарят воспоминания. Цените каждого.
Все грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала!

andronataДата: Четвер, 25.12.2014, 17:17 | Сообщение # 2953
Заядлая Кошатница
Статус:
Ирочка, она у тебя на совенка похожа hihi love cem а подсвечник, конечно, очень жалко gryst помню, как-то Каспер разбил мою любимую вазу, слез было gryst я теперь все, что ценное и хрупкое прячу на верхние недоступные полки. да и вообще, с появлением кошек в доме многие привычки изменились. это как с появлением детей, уже жизнь никогда не будет прежней, так и тут hihi не расстраивайся, значит поедешь еще раз в Прагу за подсвечником cem

dulsinejaДата: П`ятниця, 26.12.2014, 11:24 | Сообщение # 2954
Ангел
Награды: 2
Статус:
Еленчик, она у тебя такая симпатичная, рыжулька настоящая, с конопушками hihi love love

Продам ботинки Солди Коди PR размер ( 25,3 см по стельке) черная замша байка 900 грн.
http://podryga.com.ua/forum/32-201-837311-16-1458554755

yaninkaДата: П`ятниця, 26.12.2014, 11:25 | Сообщение # 2955
Ангел
Статус:
Еленчик, Какое фото Котейки получилось красивое love
На котенка похожа)

Пошук:

Copyright MyCorp © 2025 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz