Домашние растения
|
|
lenchik_ko | Дата: Середа, 15.01.2014, 00:07 | Сообщение # 1111 |
Всезнающий хомяк Ив Роше
Награды: 7
Статус:
| Цитата Soulett ( ) Все...ночь не спать буду)) было бы так тепло, как недельку назад, то могла бы тебе переслано, но боюсь чтобы орхидейка не замерзла в дороге
|
|
|
|
Soulett | Дата: Середа, 15.01.2014, 10:38 | Сообщение # 1112 |
Ангел
Награды: 0
Статус:
| Цитата lenchik_ko ( ) ыло бы так тепло, как недельку назад, то могла бы тебе переслано, но боюсь чтобы орхидейка не замерзла в дороге Да уж! Вот не зря я зиму не уважаю Но ты как отоваришься,хоть покажи
|
|
|
|
Бубочка | Дата: Середа, 15.01.2014, 10:48 | Сообщение # 1113 |
Ангел
| Цитата tanya003 ( ) Бубочка, они полные da только местами поломанные, но внутри ниточка их держит. Тогда пошла садить в новый субстрат love Бубочка, спасибо большое! flowers От бачиш, хороше коріння Нема за що! Я теж як тільки дістаю орхідейку з субстрату, мию коріння, кладу на газетку і обдивляюсь добре, потім якщо щось для мене підозріле йду зразу в інтернет в пошуках інформації, вже потім роблю щось.
Цитата Lora78 ( ) грунт сухой был? (что корешки не замокали какое-то время) Вони не від вологи білі, а від того, що були всередині субстрату і до них не попадало світло, через поганий фотосинтез вроді (точно не пам*ятаю вже як воно правильно називається ) тому краще садити так, щоб коріння було по краю горщика, а в середині кора.
Цитата lenchik_ko ( ) дівчатонька, не знаю как дотерпіти до завтра. сьогодні чоловік їздив в Епіцентр і там поцікавився коли буде новий завоз орхідей...Сказали, що завтра. недочекаюсь confuse Класно, я теж хочу нову, лимонну якусь Бо в нас всяких катлей і інших більш рідкісних і не бачила. Думала купити, але морозець... боюсь, що не довезу
Важное правило женщины: нельзя экономить на духах, косметике и белье. Уж если и нужно на чем-то экономить, то на еде.
|
|
|
|
Soulett | Дата: Середа, 15.01.2014, 10:52 | Сообщение # 1114 |
Ангел
Статус:
| Цитата Бубочка ( ) я теж хочу нову, лимонну якусь Лимонную И я хочу)) А еще белую хочу очень, а то у меня все как-то больше сиреневых
|
|
|
|
Бубочка | Дата: Середа, 15.01.2014, 11:46 | Сообщение # 1115 |
Ангел
| Цитата Soulett ( ) Цитата Бубочка () я теж хочу нову, лимонну якусь
mouse mouse mouse Лимонную love И я хочу)) А еще белую хочу очень, а то у меня все как-то больше сиреневых А ще хочу орхідейку таку як з лаковими квіточками, не знаю назви і таку як в карсвет, яка щоразу цвыте по-іншому, а ще синю ванду, хоч коріння ванд мені не подобається, але квіти :love:
Важное правило женщины: нельзя экономить на духах, косметике и белье. Уж если и нужно на чем-то экономить, то на еде.
Сообщение отредактировал Бубочка - Середа, 15.01.2014, 11:47 |
|
|
|
lenchik_ko | Дата: Середа, 15.01.2014, 12:47 | Сообщение # 1116 |
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
| ой, дівчата. тільки що знайомого попросила перезвонити своїм в Епіцентр і так сказали, що десь в обід буде завоз орхідей. не знаю як дотерпіти до вечора переживаю, аби гарненьку якусь вхопити (хоча негарних орхідей не буває)
|
|
|
|
Feja1 | Дата: Середа, 15.01.2014, 13:09 | Сообщение # 1117 |
Ангел
Награды: 1
Статус:
| Цитата Бубочка ( ) я теж хочу нову, лимонну якусь а я видела я Леруа ярко-салатовую с крупными цветами, одна ветка, 82 грн. Но там было так много клевых что я растерялась и ничего не купила. Мужу поплакалась, обещает свозить меня туда на неделе.
|
|
|
|
tanya003 | Дата: Середа, 15.01.2014, 14:15 | Сообщение # 1118 |
Ангел
Статус:
| Feja, на днях там была, осталось мало орхидей, наверно будет завоз
|
|
|
|
Бубочка | Дата: Середа, 15.01.2014, 14:20 | Сообщение # 1119 |
Ангел
| Цитата lenchik_ko ( ) ой, дівчата. тільки що знайомого попросила перезвонити своїм в Епіцентр і так сказали, що десь в обід буде завоз орхідей. не знаю як дотерпіти до вечора gryst переживаю, аби гарненьку якусь вхопити (хоча негарних орхідей не буває) Ти що думаєш, що всі кинуться їх розкуповувати? Не переживай, побачиш ще, що очі будуть розбігатись і всі буде хотітись, але ти купиш найгарнішу
|
|
|
|
lenchik_ko | Дата: Середа, 15.01.2014, 14:25 | Сообщение # 1120 |
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
| Цитата Бубочка ( ) ти купиш найгарнішу дуже на це сподіваюся...і не одну
|
|
|
|
карсвет | Дата: Середа, 15.01.2014, 14:59 | Сообщение # 1121 |
Почетный Знаток Орхидей
Награды: 2
Статус:
| lenchik_ko, Лена, возьми с собой фотик, или на телефон пофоткай, что бы и мы полюбовались! Может другие орхи будут интересные (не фаленопсисы).
|
|
|
|
Бубочка | Дата: Середа, 15.01.2014, 15:47 | Сообщение # 1122 |
Ангел
| Цитата карсвет ( ) Может другие орхи будут интересные (не фаленопсисы). В мене виникло нестримне бажання з*їздити вечерком в наш Епіцентр і подивитись чи не привезли якихось цікавих орхідейок
|
|
|
|
lenchik_ko | Дата: Середа, 15.01.2014, 15:59 | Сообщение # 1123 |
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
| Цитата карсвет ( ) Может другие орхи будут интересные (не фаленопсисы). girlflower и я на это надеюсь Цитата карсвет ( ) на телефон пофоткай, пофоткаю если не нападет паника от такого колличества красоты Добавлено (15.01.2014, 13:59) --------------------------------------------- Бубочка, запитай заодно чи вони не уцынюють ты, що в них залишаються (я б купила ті залишки по маленькій ціні, бо їх дуже шкода...вони вже такі жахливі )
|
|
|
|
Бубочка | Дата: Середа, 15.01.2014, 17:11 | Сообщение # 1124 |
Ангел
| dulsineja, вітаю з першою орхідейкою!!! Хай цвіте, росте, розмножується і радує тебе своїм цвітом! Вона дуже гарна!
|
|
|
|
lenchik_ko | Дата: Середа, 15.01.2014, 17:15 | Сообщение # 1125 |
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
| Цитата Бубочка ( ) розмножується я також собі таку хочу (лимончика) сьогодні в обідню пору заходила ще в один магазин, де продають орхідеї, то там були великі, середні, міні і ще менші за міні (цвітонос сантиметрів 10, не більше) бачила міні, але не такі манюпусінькі, як сьогодні
|
|
|
|