Субота, 11.01.2025, 16:03
         Подруга
Приветствую Вас Гость

Домашние растения - Сторінка 75 - Форум

Погода в Украине
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форуму: Ёлка, Liv  
Домашние растения
lenchik_koДата: Середа, 15.01.2014, 00:07 | Сообщение # 1111
Всезнающий хомяк Ив Роше
Награды: 7
Статус:
Цитата Soulett ()
Все...ночь не спать буду))

было бы так тепло, как недельку назад, то могла бы тебе переслано, но боюсь чтобы орхидейка не замерзла в дороге gryst gryst

SoulettДата: Середа, 15.01.2014, 10:38 | Сообщение # 1112
Ангел
Награды: 0
Статус:
Цитата lenchik_ko ()
ыло бы так тепло, как недельку назад, то могла бы тебе переслано, но боюсь чтобы орхидейка не замерзла в дороге

Да уж! Вот не зря я зиму не уважаю mouse
Но ты как отоваришься,хоть покажи confuse

БубочкаДата: Середа, 15.01.2014, 10:48 | Сообщение # 1113
Ангел
Награды: 3
Статус:
Цитата tanya003 ()
Бубочка, они полные da только местами поломанные, но внутри ниточка их держит. Тогда пошла садить в новый субстрат love
Бубочка, спасибо большое! flowers

От бачиш, хороше коріння smile Нема за що! flowers Я теж як тільки дістаю орхідейку з субстрату, мию коріння, кладу на газетку і обдивляюсь добре, потім якщо щось для мене підозріле йду зразу в інтернет в пошуках інформації, вже потім роблю щось.

Цитата Lora78 ()
грунт сухой был? (что корешки не замокали какое-то время)

Вони не від вологи білі, а від того, що були всередині субстрату і до них не попадало світло, через поганий фотосинтез вроді (точно не пам*ятаю вже як воно правильно називається hihi ) тому краще садити так, щоб коріння було по краю горщика, а в середині кора.

Цитата lenchik_ko ()
дівчатонька, не знаю как дотерпіти до завтра. сьогодні чоловік їздив в Епіцентр і там поцікавився коли буде новий завоз орхідей...Сказали, що завтра. недочекаюсь confuse

Класно, я теж хочу нову, лимонну якусь confuse Бо в нас всяких катлей і інших більш рідкісних і не бачила. Думала купити, але морозець... боюсь, що не довезу gryst

Важное правило женщины: нельзя экономить на духах, косметике и белье. Уж если и нужно на чем-то экономить, то на еде.

SoulettДата: Середа, 15.01.2014, 10:52 | Сообщение # 1114
Ангел
Статус:
Цитата Бубочка ()
я теж хочу нову, лимонну якусь

mouse mouse mouse Лимонную love И я хочу)) А еще белую хочу очень, а то у меня все как-то больше сиреневых

БубочкаДата: Середа, 15.01.2014, 11:46 | Сообщение # 1115
Ангел
Статус:
Цитата Soulett ()
Цитата Бубочка ()

mouse mouse mouse Лимонную love И я хочу)) А еще белую хочу очень, а то у меня все как-то больше сиреневых

А ще хочу орхідейку таку як з лаковими квіточками, не знаю назви і таку як в карсвет, яка щоразу цвыте по-іншому, а ще синю ванду, хоч коріння ванд мені не подобається, але квіти love :love: love

Важное правило женщины: нельзя экономить на духах, косметике и белье. Уж если и нужно на чем-то экономить, то на еде.

Сообщение отредактировал Бубочка - Середа, 15.01.2014, 11:47

lenchik_koДата: Середа, 15.01.2014, 12:47 | Сообщение # 1116
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
ой, дівчата. тільки що знайомого попросила перезвонити своїм в Епіцентр і так сказали, що десь в обід буде завоз орхідей. не знаю як дотерпіти до вечора gryst переживаю, аби гарненьку якусь вхопити (хоча негарних орхідей не буває)

Feja1Дата: Середа, 15.01.2014, 13:09 | Сообщение # 1117
Ангел
Награды: 1
Статус:
Цитата Бубочка ()

а я видела я Леруа ярко-салатовую с крупными цветами, одна ветка, 82 грн. Но там было так много клевых что я растерялась и ничего не купила. Мужу поплакалась, обещает свозить меня туда на неделе.

tanya003Дата: Середа, 15.01.2014, 14:15 | Сообщение # 1118
Ангел
Статус:
Feja, на днях там была, осталось мало орхидей, наверно будет завоз

БубочкаДата: Середа, 15.01.2014, 14:20 | Сообщение # 1119
Ангел
Статус:
Цитата lenchik_ko ()
ой, дівчата. тільки що знайомого попросила перезвонити своїм в Епіцентр і так сказали, що десь в обід буде завоз орхідей. не знаю як дотерпіти до вечора gryst переживаю, аби гарненьку якусь вхопити (хоча негарних орхідей не буває)

Ти що думаєш, що всі кинуться їх розкуповувати? hihi Не переживай, побачиш ще, що очі будуть розбігатись і всі буде хотітись, але ти купиш найгарнішу da

lenchik_koДата: Середа, 15.01.2014, 14:25 | Сообщение # 1120
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
Цитата Бубочка ()
ти купиш найгарнішу

дуже на це сподіваюся...і не одну confuse

карсветДата: Середа, 15.01.2014, 14:59 | Сообщение # 1121
Почетный Знаток Орхидей
Награды: 2
Статус:
lenchik_ko, Лена, возьми с собой фотик, или на телефон пофоткай, что бы и мы полюбовались! Может другие орхи будут интересные (не фаленопсисы). girlflower

БубочкаДата: Середа, 15.01.2014, 15:47 | Сообщение # 1122
Ангел
Статус:
Цитата карсвет ()
Может другие орхи будут интересные (не фаленопсисы).

В мене виникло нестримне бажання з*їздити вечерком в наш Епіцентр і подивитись чи не привезли якихось цікавих орхідейок confuse

lenchik_koДата: Середа, 15.01.2014, 15:59 | Сообщение # 1123
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
Цитата карсвет ()
Может другие орхи будут интересные (не фаленопсисы). girlflower

и я на это надеюсь
Цитата карсвет ()
на телефон пофоткай,

пофоткаю если не нападет паника от такого колличества красоты hihi

Добавлено (15.01.2014, 13:59)
---------------------------------------------
Бубочка, запитай заодно чи вони не уцынюють ты, що в них залишаються (я б купила ті залишки по маленькій ціні, бо їх дуже шкода...вони вже такі жахливі gryst )

БубочкаДата: Середа, 15.01.2014, 17:11 | Сообщение # 1124
Ангел
Статус:
dulsineja, вітаю з першою орхідейкою!!! Хай цвіте, росте, розмножується hihi і радує тебе своїм цвітом! Вона дуже гарна! love

lenchik_koДата: Середа, 15.01.2014, 17:15 | Сообщение # 1125
Всезнающий хомяк Ив Роше
Статус:
Цитата Бубочка ()
розмножується

hihi hihi hihi
я також собі таку хочу (лимончика) love
сьогодні в обідню пору заходила ще в один магазин, де продають орхідеї, то там були великі, середні, міні і ще менші за міні (цвітонос сантиметрів 10, не більше) mouse mouse mouse бачила міні, але не такі манюпусінькі, як сьогодні mouse

Пошук:

Copyright MyCorp © 2025 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz