Коробочки красоты
|
|
galya | Дата: Субота, 13.09.2014, 02:00 | Сообщение # 526 |
Наша Львівська Фея
| малий об'єм керастаз, декоративка, мені такого не потрібно, бо або інші засоби є або я націлилась на покупку одним словом потішив тільки кларінс, але 180грн і тільки кларінс і ще дуже показовим як на мене є те, що ніхто на фейсбуку не написав яка класна коробочка, думаю вандербокс останні місяці конкретно халявить, я замовлю юбілейну і напевно зроблю перерив, причому довгий, поки не почнуть в коробочках зявлятись якісь новинки або кращі бренди, а то одне ге... потішило мене сьогодні тільки те, що прийшло на пошту 3 треки на американські коробочки і нарешті коробочка для губ трек прислала
|
|
|
|
Thiswayup | Дата: Субота, 13.09.2014, 09:59 | Сообщение # 527 |
Ангел
Награды: 0
Статус:
| Девочки, поздравляю с коробочками! Поделитесь, пожалуйста, а как вы заказываете российские и американские коробки? Какие именно, и как происходит оплата и особенно доставка? Какая оплата за доставку? Хотелось бы попробовать.
|
|
|
|
Ирисочка | Дата: Субота, 13.09.2014, 11:54 | Сообщение # 528 |
Ангел
Награды: 2
Статус:
| galya, с коробочкой тебя! согласна с тобой на 200 % от наших нет такого удовольствия как от штатовских.одно и то же. может я балувана стала......но одно и то же
Thiswayup, у нас есть тема http://podryga.com.ua/forum/42-1448-1 в ней полное описание в первом посте как и куда заказывать. насчет оплаты надо пробовать. у меня проходит карточка приват. можно другого банка. все зависит от магазина. почитай тему. там и фото есть коробочек
"Будь собой, прочие роли уже заняты"Оскар Уайльд
|
|
|
|
galya | Дата: Субота, 13.09.2014, 12:10 | Сообщение # 529 |
Наша Львівська Фея
| Цитата Thiswayup ( ) а как вы заказываете российские через дівчинку в Криму Цитата Thiswayup ( ) и американские коробки? через фірму посередника Цитата Thiswayup ( ) Какие именно, и как происходит оплата и особенно доставка? Какая оплата за доставку? оплата нашими картами, підключеними для оплати в неті або віртуалками доставка так як і одягу з американських магазинів, але доставка морем, бо в коробочці можуть бути і лаки і парфуми і якщо сама не можеш замовити, ті посередники які замовляють Вікторію сікретс думаю без проблем замовлять
доречі вчора знайшла beautyarmy.com заповнюємо дані і там система вибирає 9 продуктів які найбільше підходять під анкету, а потім можна самому вибрати, що буде в твоїй коробочці можна 6 продуктів вибрати, і можна оновлювати сторінку аж поки не попадеться щось цікавеньке або дані міняти, цього місяця там є нічна сиворотка яка коштує 23дол в повній версії, при тому що коробочка коштує 12дол одним словом я в роздумах
|
|
|
|
galya | Дата: Субота, 13.09.2014, 12:12 | Сообщение # 530 |
Наша Львівська Фея
| Цитата Ирисочка ( ) может я балувана стала......но одно и то же я тоді теж балувана ну мені можна я ж Галя
|
|
|
|
galya | Дата: Субота, 13.09.2014, 12:14 | Сообщение # 531 |
Наша Львівська Фея
| ну і хочу добавити що навіть масс маркет американський як на мене кращої якості ніж наш я собі замовила, хоча наші туші лореаль мені не підходять, я хочу спробувати їхню https://www.birchbox.com/shop....-beauty
|
|
|
|
olyaoli4ka | Дата: Субота, 13.09.2014, 12:23 | Сообщение # 532 |
Ангел
Награды: 1
Статус:
| galya, мдааа... їхні велкам бокс вийшли кращі за цю так звану лімітку я от також думаю зробити паузу з коробковими сервісами. вересневу коробочку ще отримаю, т.я. я на 3 підписувалася, а потім подумаю, чи варто на новорічну підписуватися. може, ще якась приваблива лімітка буде по типу як за230 грн (вважаю, що вона класна і вартує своїх грошей) а взагалі з тими массмаркетовськими засобами халепа. у нас в місті хоча вони і не продаються, але чомусь зовсім немає бажання ними володіти. краще би замість тих повнорозмірних коректорів і олівців якусь вартуючу міньку положилиДобавлено (13.09.2014, 11:23) --------------------------------------------- galya, Ти стільки всього поназамовляла умерти і не встати
|
|
|
|
Ирисочка | Дата: Субота, 13.09.2014, 12:27 | Сообщение # 533 |
Ангел
Награды: 2
Статус:
| galya, ты соблазнительница я тоже хочу Цитата galya ( ) доречі вчора знайшла beautyarmy.com
"Будь собой, прочие роли уже заняты"Оскар Уайльд
|
|
|
|
tanya003 | Дата: Субота, 13.09.2014, 12:48 | Сообщение # 534 |
Ангел
Статус:
| Цитата galya ( ) одним словом я в роздумах galya, дивно мала вже замовити
|
|
|
|
galya | Дата: Субота, 13.09.2014, 15:00 | Сообщение # 535 |
Наша Львівська Фея
| Цитата olyaoli4ka ( ) краще би замість тих повнорозмірних коректорів і олівців якусь вартуючу міньку положили
Цитата olyaoli4ka ( ) Ти стільки всього поназамовляла mouse умерти і не встати
|
|
|
|
Thiswayup | Дата: Субота, 13.09.2014, 15:33 | Сообщение # 536 |
Ангел
Статус:
| Спасибо, девочки, приеду, буду читать разбираться :) темку-то я и не приметила. А что было в велкам боксе вандер бокса? ( я сейчас просто с телефона - не очень удобно искать)
|
|
|
|
|
hetman-t | Дата: Субота, 13.09.2014, 17:00 | Сообщение # 538 |
Ангел
Статус:
| galya, з коробочкою! P.S. А яка у тебе Zoya?
Всегда улыбайся! Себе жизнь продлишь, друзей порадуешь, врагов побесишь!
|
|
|
|
Thiswayup | Дата: Субота, 13.09.2014, 17:34 | Сообщение # 539 |
Ангел
Статус:
| Ничего ж себе велкам!!! :) класс)
|
|
|